petak, 5. lipnja 2015.

ULOLA FACELIFT KREMA ZA NJEGU KOŽE PODRUČJA OKO OČIJU

Zadnjih mjesec dana obožavam jednu simpatičnu i učinkovitu okoloočnu kremicu. Radi se o Facelift kremi za njegu područja oko očiju domaćeg brenda Ulola, čiji se proizvodi baziraju na 100% prirodnim sastojcima.

Ulola Facelift* krema za njegu kože oko očiju prilagođena je za posebno osjetljivu i tanku kožu oko očiju koja ima dvostruko više živčanih vlakana nego ostala područja kože lica. Zbog svog vrlo tankog hidrolipidnog sloja to je osjetljivo područje pa bore nastaju brže i češće, stoga je koži oko očiju nužno posvetiti poseban i intenzivan tretman.

*Ulola Facelift linija prirodna je alternativa Botoxu.


Primjena: Kremu nanijeti ujutro i navečer u tankom sloju kružnim pokretima na prethodno očišćenu kožu.

Djelovanje: Ulola Facelift krema za njegu područja oko očiju intenzivno obnavlja i hrani vrlo osjetljivu kožu oko očiju, sprječava prerani nastanak bora i ublažuje postojeće. Koži daje svilenkastu mekoću tijekom cijelog dana. Svoju učinkovitost zahvaljuje visoko vrijednom prirodnom sastojku Ameliox. Riječ je o kombinaciji dipeptida Carnosina (koji učvršćivanjem kolagena sprečava stvaranje bora) i liposomatskog ekstrakta sikavice (antioksidansa koji usporava starenje kože i stvaranje bora). Osim Amelioxa, krema sadrži hladno prešana biljna ulja avokada, ploda divlje ruže, makadamije te eterična ulja geranija, naranče i limuna. Ovi su sastojci izuzetno učinkoviti za njegu i hidrataciju, a dodatak ulja pšeničnih klica, koji je jedan od najvrjednijih izvora vitamina E, osobito je pogodan za njegu suhe, tanke i osjetljive kože oko očiju.



Krema dolazi u simpatičnoj posudici crno-sivih nijansi sa popratnom bijelom kartonskom kutijicom. Količina koju dobijete je 15 ml, što je nekakav standard kod krema namijenjenih za njegu okoloočnog područja. Posebno mi se sviđa dodatni poklopac jer ne volim kada mi se zaprlja ovaj "glavni" :)



Krema je lagane teksture, kojoj ipak treba nešto duže vremena da se u potpunosti upije u kožu (vjerujem da su razlog tome ulja u sastavu), a kada se upije ostavlja kožu svilenkasto mekom i nahranjenom. Žuto-zelene je boje i ima osvježavajuć, biljni miris koji nestane čim ju nanesete na kožu. Odlična je podloga za puder ili korektor jer zagladi kožu, sprječava isušivanje i nakupljanje pudera/korektora u boricama.

Jako sam zadovoljna djelovanjem ove kreme. Koristila sam ju kao noćnu njegu i kao podlogu za korektor/puder. Pozitivni učinci koje sam primijetila su: nahranjena i hidratizirana koža, smanjene sitne borice i puno mekša te elastičnija koža okoloočnog područja. Lagana, a učinkovita - odgovarati će i djevojkama koje tek počinju sa njegom okoloočnog područja kao i onima sa već postojećim boricama i borama na području oko očiju. Dovoljan je samo pogled na sastav da shvatite kako sa ovom kremom ne možete pogriješiti i zbog svega navedenog ima moju veliku preporuku.

Glavni sastojci: ulje avokada, ulje makadamije, ulje ploda divlje ruže, ulje pšeničnih klica, eterična ulja limuna, naranče i geranija, ameliox, allantoin

Kompletan sastav možete vidjeti na sljedećoj slici:


Pakiranje: 15 ml
Rok trajanja: 8 mj od otvaranja
Cijena: 122,40 kn
Ocjena: 5/5

Jeste li isprobale koji Ulola proizvod? Podupirete li hrvatske brendove u kozmetici? Volite li prirodnu kozmetiku?

*PR proizvod

Broj komentara: 11:

  1. Odgovori
    1. I ja :) baš me oduševila i već sam sama sebi dosadna koliko ju hvalim, ali stvarno je zaslužila

      Izbriši
  2. toliko puta sam ju gledala i nisam bila sigurna u nju, sljedeci put ju definitivno kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Nisam još nikada čula za ovu kremu! Sviđa mi se tekstura i boja :D

    OdgovoriIzbriši
  4. Želim! Ne znam zašto je obiđem svaki put :(

    OdgovoriIzbriši
  5. U super djeluje, mene je sastav ove kreme kupio jer volim prirodnu kozmetiku, a opet rijetko ju kupujem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Sastav je vrhunski ;) već dugo nisam vidjela tako dobar sastav i baš mi je drago što se jedna hrvatska firma odlučila posvetiti prirodnoj kozmetici na pravi način

      Izbriši
  6. Sve što sam dosad probala od Ulole mi je bilo perfektno, od mirisa do njege. Nadam se da ću se jednog dana uspjeti opskrbiti cjelokupnim njihovim asortimanom. :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates