petak, 26. lipnja 2015.

Makeup Revolution Iconic PRO ruževi

Danas su na red došli ruževi. Kako me do sada sve od Makeup Revolutiona oduševilo jedva sam čekala isprobati i ruževe iz Iconic PRO kolekcije koja sadrži 20 zanimljivih nijansi. Kakvi su moji dojmovi saznajte u nastavku...


Iconic PRO ruževi dolaze u ambalaži koja daje dojam profinjenosti i na izgled bi rekli da koštaju puno više. Kartonska kutijica u kojoj dolaze je mat izgleda, a detalji na kutijici i samim ruževima su u divnoj boji rozog zlata. Zanimljiva i aktraktivna ambalaža koja će sigurno privući ljubiteljice ruževa.


Primijetite li divnu boju rozog zlata? Mene je oduševila! Ne zamjeram čak niti packanje ambalaže ruževa čim ih dodirnete niti kvalitetno privlačenje prašine i svih mogućih sitnih čestica (što isto možete primijetiti na slikama). Iconic PRO ruževe možete kupiti na Pink pandi, po cijeni od 37,90 kn. Nijanse koje sam ja dobila su: Blindfolded i Somewhere out there.



Prije nego išta kažem o teksturi, postojanosti i ostalim bitnim sitnicama, stavit ću swatch obje nijanse na ruci, prva slika je slikana u hladu, a druga na suncu. Primijetite li nešto čudno?



Kada pogledam swatcheve rekla bih da se radi o totalnu drugačijim ruževima, a ne o ruževima iz iste kolekcije. Iz tog razloga ću odvojeno opisivati karakteristike jer su ove dvije nijanse kao nebo i zemlja.

Nijansa Somewhere out there je predivna narančasta, gotovo crvena boja koju obožavam nositi, idealna je za ljeto i vjerujem da će odlično pristajati uz preplanuli ten. Kremaste je teksture, lako se nanosi, doslovno klizi po usnama i odlično je pigmentirana. U samo jednom potezu u potpunosti prekriva prirodnu boju usana. Ima solidnu trajnost, a nakon obroka će ipak zahtijevati popravljanje što je za očekivati s obzirom na iznimno kremastu teksturu.



Nijansa Blindfolded je divna vamp, bordo-ljubičasta koja se presijava ovisno o osvjetljenju. Bila sam oduševljena kada sam vidjela boju ruža, ali sa prvim nanošenjem sve su moje potonule lađe... Ruž klizi po usnama, ali neravnomjerno ostavljajući boju. Pigmentacija je neusporediva sa prethodnom nijansom, potrebna su 3 do 4 sloja i usne i dalje ne djeluju potpuno prekrivene. Voli se razliti preko ruba usana, teško se ravnomjerno nanosi (što ćete moći vidjeti na smotanim slikama) i trajnost mu je dosta lošija od Somewhere out there.



Zaključak: U konačnici bih ipak preporučila ove ruževe, ali savjetujem da prije kupnje dobro proučite swatcheve kako ne biste ostale razočarane nekim nijansama.

Jeste li isprobale Iconic PRO ruževe?

*PR proizvodi

Broj komentara: 8:

  1. Nijanse su predivne i pigmentirane! Sviđa mi se pakiranje :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jesu :) samo da je barem Blindfolded pigmentiranija i da se lakše nanosi

      Izbriši
  2. Crvena nijansa je prekrasna i slazem se da ce odlicno pristajati na preplanulu put, ali ovaj drugi je bas lose kvalitete, bas se vidi na usnama kako se neravnomjerno nanosi. Nisam jos probala njihove ruzeve ali svakako budem :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš me razočarao, inače je nijansa djelovala obećavajuće. Svakako ih isprobaj ;)

      Izbriši
  3. Pakiranje slično kao kod MAC ruževa :) Nisam još imala priliku probati njihove ruževe.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I to je jedina sličnost :) zapravo pod prstima se osjeti velika razlika između kvalitete u ambalaži tako da samo naizgled sliče

      Izbriši
  4. Pakiranje baš dobro izgleda :))

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates