srijeda, 24. lipnja 2015.

Makeup Revolution Iconic PRO 1

Kao što sam već obećala, slijedi još jedna recenzija Makeup Revolution proizvoda. Ovaj put riječ je o Iconic Pro 1 paleti sjenila koja je me oduševila. Odlična je za svakodnevne kombinacije, za putovanja i hrpu drugih stvari, ukratko...oduševila me, no više ću vam otkriti u nastavku...


Već po samoj ambalaži primijeti se napredak u dizajnu i općenito kvalitetnija izrada palete. Također, novitet je dvostrani kist, solidne kvalitete, koji dolazi uz paletu. Paleta dolazi u kartonskoj kutijici na kojoj su sve moguće informacije koje bi vas mogle zanimati.

Makeup Revolution Iconic PRO 1 paletu možete kupiti na Pinkpandi, a trenutno je snižena na 60,26 kn (inače 68,90 kn) što je i više nego povoljno pa požurite ukoliko vam se svidi. 


Veliki napredak je gornja površina palete koja je potpuno mat, za razliku od dosadašnje blistavo sjajne koja nam je zadavala muke po otiscima prstiju. Mogu reći da ovakva mat ambalaža djeluje puno elegantnije od prijašnje, iako ju je puno teže uslikati :D Dobro se zatvara, nećete lomiti nokte pri otvaranju, a isto tako se neće dogoditi ono neželjeno otvaranje u kozmetičkoj torbici.



Iconic Pro paleta sadrži 16 sjenila - 8 mat i 8 shimmerastih koje su dovoljne za kreiranje hrpe različitih nude, smokey ili arabic lookova. U prvom redu su potpuno mat nijanse, a neke od njih moguće je iskoristiti i za popunjavanje obrva. Drugi red su shimmerate nijanse, metalik finisha. 

Sva su sjenila odlično pigmentirana, lijepo se blendaju i stvarno je lagano raditi sa njima. Mat sjenila su izuzetno meka, dovoljno je samo dodirnuti sjenilo kistom i već ste pokupile dovoljno sjenila. Malo se truse, ali ništa neobično ili neuobičajeno s obzirom na mekoću. Shimmerasta sjenila se nešto više truse, ali ne uzimam im to za zlo zbog divne sjajne teksture i metalik finisha koji posebno lijepo izgleda pod umjetnim svjetlom. 




Za kraj, ono što nas sve najviše zanima :) swatchevi! Nanešeni su suhim kistom, bez korištenja baze. Uživajte u ovim divotama...





ZAKLJUČAK: Odlična paleta koja pruža savršen omjer cijene i kvalitete. Kombinacija mat i shimmerastih nijasni omogućava kreiranje mnoštva lookova uz korištenje samo ove palete.

Ocjena: 5+

Volite li Makeup Revolution? Imate li svoju omiljenu paletu sjenila? Kako vam se čini ova paleta?

*PR proizvod

2 komentara:

  1. Super swatchevi :)). Nemam još ništa od MUR, ali mamite me sa svih strana :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Hvala ti ;) mislim što još čekaš :P probaj palete, oduševit ćeš se!

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates