utorak, 23. lipnja 2015.

Makeup Revolution fiksator - Oil Control Fixing Spray

Imala sam priliku isprobati nekoliko Makeup Revolution proizvoda pa narednih dana očekujte detaljne dojmove o proizvodima ovog zanimljivog, kvalitetnog i povoljnog brenda. Prvi na redu je Oil Control Fixing sprej koji je odličan saveznik u vrućim ljetnim danima.

MUR Oil Control fiksator dolazi u simpatičnoj bočici bijele boje sa zlatno-crnim detaljima. Količina koju dobijete je 100 ml, a trenutno je na sniženju i možete ga kupiti za 47,60 kn (standardna cijena je 52,90 kn) na Pinkpandi.


Prije prvog korištenja potrebno je nekoliko puta pritisnuti raspršivač i tek tada možete koristiti ovaj fiksator na licu. Prije svakog korištenja dobro protresite bočicu. Fiksator se odlično raspršuje, stvarajući maglicu koja se u dodiru sa kožom odmah suši. Pogodan je za korištenje na cijelom licu, čak i na očima.


Ne miriše niti malo ugodno, ali srećom miris se zadržava vrlo kratko. Bojala sam se isušivanja kože zbog alkohola u sastavu, no nisam primijetila nikakve negativne posljedice na koži. Također, ovaj sprej sadrži silikone pa ako vam smeta njihovo prisustvo u sastavu, preskočite ovaj fiksator. Meni osobno ne smetaju, ne izazivaju nikakve nerede na licu i sviđa mi se zaglađen izgled kože koji se trenutno i privremeno može postići.

Glavni zadatak ovog fiksatora je sprječavanje probijanja masnog sjaja kroz podlogu i zaštita kompletnog makeup-a čak 12 sati. Funkcionira li? Da, da! Odličan je saveznik masne kože i idealan za ljetne vrućine (a ne želimo se odreći ful makeup-a). Provjereno drži sve na mjestu 10 sati, duže od toga nisam išla, ali vjerujem da bi izdržao i obećanih 12 sati. Podloga ostaje netaknuta, a makeup na očima puno duže traje, tj. kapci se ne zamaste pa onda i boje duže budu intenzivne. Sve u svemu odličan ljetni saveznik kojeg bi preporučila svim djevojkama sa masnom kožom koju je ljeti teško držati pod kontrolom.

Ocjena: 5/5

Sastav:

Aqua, Alcohol Denat., Propylene Glycol, Amp-Acrylates/Allyl Methacrylate Copolymer, Benzyl Alcohol, PEG-12 Dimethicone, Polysorbate 20, Polyacrylamide, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, C13-14 Isoparaffin, Dehydroacetic Acid, Tocopheryl Acetate, Laureth-7, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice, Panthenol, Sorbitol, Retinyl Palmiteto Linseed Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Aesculus Hippocastanum (Horse Chestnut) Seed Extract, Sodium Benzoate, BHT



Koristite li fiksatore? Volite li Makeup Revolution? Imate li svoje favorite od ovog brenda?

*PR uzorak

2 komentara:

  1. Sad bih ga voljela isprobati, ali mislim da ću još malo pričekati da obnove zalihe UD spreja :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Ako imaš priliku svakako ga isprobaj jer je odličan ;)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates