petak, 1. svibnja 2015.

Schwarzkopf Gliss Kur Million Gloss regenerator u spreju

Ne znam kako vi, ali ja sam luda za regeneratorima u spreju koji se ne ispiru. Ponekad sam u žurbi i nemam vremena držati regenerator 3-5 minuta, a manje od toga kod mene nema nikakvog efekta. Nakon kupljene treće bočice mislim da je ovaj regenerator u spreju zaslužio svoju recenziju, zar ne?

Isprobala sam gotovo sve Schwarzkopfove Gliss regeneratore u spreju, ali pored crnog Ultimate Repair-a, najčešće se vratim Million Gloss regeneratoru. Ovi regeneratori su povoljni, a odlično odrade svoj posao te ih uvijek imam u zalihama.

Glavni problem moje kose je petljanje zbog tankih vlasi, a poprilične gustoće. Imam masnu kosu, suhih vrhova i većina proizvoda za raščešljavanje i zaglađivanje vrhova mi samo dodatno zamasti kosu te se vrtim u krug svakodnevnim pranjem što suhi vrhovi nikako ne vole.


Odlična stvar kod ovog regeneratora je da niti malo ne masti kosu. Mogu ga nanijeti tonu na vrhove i po cijeloj dužini kose bez da će ju zamastiti. Koristim ga tako da ga nanesem na ručnikom posušenu kosu ili na potpuno suhu kosu. Na oba načina odlično funkcionira - zagladi sve stršeće vlasi, nahrani vrhove i olakšava raščešljavanje. Uz njega mogu počešljati čak i mokru kosu što je do sada bila nemoguća misija.

Gliss Kur Million Gloss regenerator dolazi u količini od 200 ml, a cijena mu je oko 30 kn. Na slici ispod možete vidjeti sastav:


Zaključak: Odličan regenerator za kojim uvijek možete posegnuti u nedostatku vremena, ali i u redovitoj upotrebi. Olakšava raščešljavanje kose, zaglađuje stršeće vlasi i njeguje suhe vrhove.

Za kraj, slika na kojoj možete vidjeti kako izgledaju moji vrhovi bez ikakvog stiliziranja. Kosa  jeposušena fenom i nanešen je Gliss Kur Million Gloss regenerator u spreju. 


Volite li regeneratore u spreju tj. one koji se ne ispiru? Jeste li isprobale ovaj?

4 komentara:

  1. Meni je miris ovog plavog ogavan, kao kombinacija muske kolonjske i amara :D Nisam se mogla natjerati da ga potrosim, pogotovo jer se zadrava jako dugo u kosi.
    Iz te linije meni su najdrazi crni i rozi, i koristim ih samo za rascesljavanje vrhova. Da nesto njeguju iskreno nisam primjetila, krcat je silikonima, ali za njegu ionako posezem za uljima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahahaahah opis je genijalan. Meni je miris okej i na mojoj kosi se uopće ne osjeti toliko :D
      Istina za silikone, ali meni jedino oni pomažu zagladiti vrhove i puno sporije mi se rascvjetaju dok ih koristim. Naravno jednom tjedno kosu operem sa šamponom sa zloglasnim SLS-om, a ostale dane bez. Ulja nažalost kod mene ne dolaze u obzir jer mi već za 4 sata kosa bude u rezancima bez obzira na način nanošenja :/

      Izbriši
    2. Ja ih koristim samo prije pranja, noc prije pranja cijelu kosu u ulje, pa u rucnik i sutra pranje :D Iako sa dvije tri kapi arganovog na vlaznoj kosi mogu proci, sve ostalo mi takodjer radi rezance :)

      Izbriši
  2. Ja koristim takav regenerator u spreju, ali onaj s uljima i savršen je, stalno kupujem isti :-) moja kosa super podnosi ulja, ne masti se jako od njih pa koristim sve u kombinaciji :-) imaš ona vruća ulja u npr. Oriflameu i Avonu mislim da je bilo, ona iz Oriflamea su mi bila odlična, jer se stavljaju na mokru kosu prije šampona, a kosa izgleda puno zdravije :-)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates