srijeda, 13. svibnja 2015.

Rođendanski outfit - OOTD

Današnji post bit će brzinski. Proteklih dana bila sam u strašnoj gužvi, a kulminacija se dogodila jučer kada sam proslavila svoj 25. rođendan. U subotu sam bila na svadbi drage prijateljice, jučer rođendan, važni događaji u samo par dana. Obično mi svake godine peti mjesec bude top za sve događaje - rođendani, svadbe, pričesti, krizme, ali se i lijepo zabavim.

Kao što ste već mogle primijetiti iz naslova, danas ću vam pokazati što sam nosila na rođendanskoj fešti. Bila sam u tolikoj strci da sam od makeup-a nosila samo maskaru, ruž i rumenilo, ali preživjela sam ;). Pa krenimo sa fotkama...


Molim vas da zanemarite šiške, vjetar je strahovito puhao tako da sam bila u svađi sa šiškama. Što se tiče odjeće, za ovakve događaje preferiram udobnost. Tako sam odabrala bluzu sa ebaya koja je odlična i može se mjeriti sa bluzama iz H&M-a i Zare, suknjicu iz Amadeusa, blejzer sa Sheinside-a koji me oduševio kvalitetom i sandale na punu petu iz Deichmanna.




Iako sam rekla da će post biti kratak, pošto često dobivam upite o kvaliteti odjeće naručene sa interneta, moram podijeliti sa vama nekoliko riječi o ovom blejzeru. Naručila sam ga u veličini L, iako nosim M i dobro sam postupila, da sam uzela manji stezao bi me ispod pazuha. Po pitanju kvalitete sam ugodno iznenađena jer je blejzer podstavljen i jako kvalitetno napravljen, nema razlike između onoga kojeg sam kupila kod nas i ovog naručenog sa interneta. Obožavam ga nositi, upečatljiv je i većina se jako iznenadi kada kažem da je naručen sa interneta.




Bluza: ebay
Blejzer: Sheinside
Suknja: Amadeus
Sandale: Deichmann

Kako vam se sviđa moja rođendanska kombinacija? Volite li cvjetni uzorak? Kako ga kombinirate?

1 komentar:

 
 
Blogger Templates