nedjelja, 31. svibnja 2015.

Red & pink outfit

Drage moje, vrijeme je za još jedan outfit post. Uživala sam u odjeći koju ću vam danas pokazati i nakon dugo vremena mogu reći da sam se osjećala ugodno u onome što nosim zahvaljujući gubitku (dijela) viška kilograma i to mi je samo još veći poticaj za nastavak izbjegavanja slatkiša i grickalica.


~ Red outfit ~

U prvom današnjem outfitu nosim predivnu haljinu sa Sheinside-a. Jako sam zadovoljna sa ovom haljinom. Kvalitetna je, ne prozire se, ugodna za nositi i lijepo ističe figuru. Podstavljena je čvrstom, neprozirnom, crvenom tkaninom, izuzev dijela ispod i iznad grudi gdje se kroz čipku prozire koža. Voljela bih da je nešto duža, ali vjerujem da većina neće imati problema sa dužinom pošto na 176 cm visine i inače imam problema sa dužinom kod haljina.




Haljina: Sheinside
Sandale: Planet obuća
Naušnice: dm

~Pink outfit ~

U drugom outfitu nosim preslatku suknju, također sa Sheinside-a. Već duže vrijeme sam škicala ovu suknju, ali sam se zbog jačih bokova bojala hoću li stati u L veličinu pošto nema elastina. Veselju nije bilo kraja kada sam ju uspjela navući i zakopčati :D. Suknja je podstavljena svilenkastom, potpuno neprozirnom podstavom, a gornji - čipkasti dio je čvrst i kvalitetno izrađen (nema stršećih ili nepravilnih dijelova).





Bluza: ebay
Suknja: Sheinside
Sandale: Deichmann
Ogrlica: ebay

Kako vam se sviđaju outfiti? Volite li odjeću sa čipkom?

2 komentara:

  1. Drugi outfit mi se jako sviđa, potpuno moj stil. Samo mi se sandale ne sviđaju. :/
    Jako lijepa kupnja i super je imati hrabrosti kupiti nešto. :) Ja sam i dalje osoba koja mora sve isprobati prije kupnje. :D :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Oba outfita mi se sviđaju, obožavam čipku i prekrasno ti stoje oba. Iskreno, ja ne vidim taj tvoj višak kg, prezgodna si mi.
    Ali ako kažeš da si imala viška, mogla bi neki post o prehrani i svom režimu ubacit, znaš da nam to svima treba :-p

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates