subota, 16. svibnja 2015.

Paula's Choice Hydralight Cleanser

Prije nešto više od mjesec dana u svoju dnevnu rutinu njege lica uvrstila sam Paula's Choice Hydralight Cleanser - gel za čišćenje lica. Hydralight Cleanser gel je namijenjen masnoj i nečistoj koži, sklonoj miteserima, ekcemima te koži koja se bori sa rozacejom. Vrlo obećavajuće zar ne? Rezultati su sada, nakon mjesec dana, itekako vidljivi te je vrijeme za recenziju.

Što kaže Paula's Choice?

Iskusite svjež, čist osjećaj svaki put kada operete lice ovim nježnim i djelotvornim prozirnim gelom za čišćenje.
  • Uklanja višak masnoća i šminke (uključujući šminku za oči)
  • 100 % bez umjetnih mirisa i bojila
  • Bez salicilata

Kako koristiti:
Dobro navlažite lice i područje oko očiju mlakom vodom. Sredstvo za čišćenje (količina ne treba biti veća od kovanice od 20 lipa) stavite na prste i razmažite nježnim ali brzim kružnim pokretima. Dobro isperite.


Upozorenje: Ako uklanjate tešku ili otpornu šminku, možda ćete postupak morati ponoviti dvaput, koristiti ručnik za pranje, ili Paula's Choice Gentle Touch Makeup Remover kako biste bili sigurni da ste uklonili svu šminku.

Sastav:
Aqua, Glycerin, Sodium Laureth Sulfate, Sodium PCA, Sodium Lactate, Glycine, Fructose, Urea, Niacinamide, Inositol, Sodium Benzoate, Lactic Acid, Allantoin, Sodium Hyaluronate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Hydroxymethylglycinate, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Xanthan Gum, Triethanolamine, Carbomer, Oxybenzone (Benzophenone-3), Methylparaben, Propylparaben


Moji dojmovi:
Gel je bez boje i mirisa. Potrebna je vrlo mala količina za cijelo lice. U dodiru sa vodom brzo se zapjeni i odlično ukloni svu nečistoću i višak masnoće sa lica. Odlično očisti kožu koja je nakon čišćenja glatka i meka. S obzirom da imam mješovitu kožu sklonu dehidraciji obavezno nakon korištenja nanosim kremu, u ovom slučaju sam koristila Madara hidratantni fluid. 

Ono što sam odmah primijetila je manji broj mitesera na nosu i bradi, a pore su se smanjile kroz naredna 2 tjedna. Također, nakon mjesec dana korištenja, primijetila sam da mi se čelo puno sporije zasjaji čak i u ove poprilično tople dane. Jedina zamjerka koju sam pronašla je SLS u sastavu, ali moram reći da osim tipičnih PMS prištića nisam primijetila nikakve iritacije, isušivanja ili komedogenost, ipak ako imate osjetljivu kožu, pripazite na ovaj sastojak.


Prednosti:

  • odlično uklanja sve nečistoće i višak masnoće
  • smanjeno lučenje sebuma na čelu (nakon mjesec dana svakodnevnog korištenja)
  • dugo traje (pakiranje od 237 ml trajat će oko 3 mjeseca)
  • čisti mitesere i smanjuje pore
  • koža postaje glatka i meka  
  • odlično uklanja makeup (vrlo brzo ukloni Revlon Colorstay puder s kojim se inače namučim)
  • ne sadrži mirise niti dodane boje
  • nije testiran na životinjama

Mane:
  • visoka cijena
  • SLS u sastavu

I na kraju, fotografije... Sljedeća slika pokazuje stanje moje kože nakon 2 tjedna korištenja Paula's Choice Hydralight Cleanser gela za čišćenje lica.



I trenutno stanje, nakon mjesec dana. Napominjem da sam uz Hydralight Cleanser koristila i Madara hidratantni fluid čiju recenziju možete pročitati ovdje te Madara regenerirajuću noćnu kremu koja mi je puno pomogla u obnavljanju kože, a recenziju ove odlične kreme možete pročitati ovdje.


Cijena Paula's Choice Hydralight Cleansera od 237 ml je 183,40 kn, a možete ga naručiti na Paula's Choice stranici - ovdje. Ako niste sigurne što bi najbolje odgovaralo vašoj koži, možete se konzultirati sa Paula's Choice timom na Facebooku.

Konačna ocjena: 4/5

Jeste li već isprobale Paula's Choice proizvode? Kako ste zadovoljne njima?

*PR uzorak

Broj komentara: 5:

  1. Obožavam njihove proizvode! Jesu skuplji, ali su i kvalitetni

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se :) uvijek se isplati uložiti u kvalitetnu preparativu

      Izbriši
  2. Nisam probala njihove proizvode, ali dopadaju mi se prednosti definitivno. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlični su ;) u potpunosti su ispunili moja visoka očekivanja

      Izbriši
  3. Trenutno sam na njihovom eksfolijantu i zasad mi je super, nadam se da nije lažna uzbuna i da je stvarno riječ o proizvodu, a ne o dobrim danima :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates