ponedjeljak, 11. svibnja 2015.

Maybelline Color Whisper ruževi

Proljeće je pravo vrijeme da spremimo tamne, zagasite boje kako u ormaru tako i u kozmetičkom kutku. Što može bolje osvježiti izgled i cjelokupan dojam od ruževa u nježnim proljetnim nijansama? Danas vam donosim recenziju Maybelline Color Whisper ruževa koji dolaze u predivnim proljetnim nijansama i najradije bih kupila sve.


Krenimo standardno, od ambalaže. Minimalistička, ali vrlo efektna ambalaža privući će ljubiteljice lijepe ambalaže. Color Whisper ruževi dolaze u srebrnoj ambalaži sa poklopcem koji prati boju samog ruža. Poklopac se dobro zatvara, a sama kutijica je dovoljno kvalitetna da preživi padove bez oštećenja.


Cijena Maybelline Color Whisper ruževa je oko 60 kn. Trenutno imam 4 nijanse Color Whisper ruževa u svojoj kolekciji. Danas ću vam pokazati kako izgledaju nijanse 210 Oh La Lilac i 120 Petal Rebel, dok preostale 2 nijanse možete pogledati na Šminkerici.


Color Whisper ruževi su kremaste, ali vodenastije teksture (poput balzama), nisu ljepljivi i doslovno klize prilikom nanošenja. Pigmentiranost je moguće nadograditi u više slojeva, tako da ovi ruževi mogu izgledati odlično pigmentirani. Ne razlijevaju se niti se uvlače u borice, a jedina zamjerka im je trajnost. Ove ruževe morat ćete obnoviti nakon 2-3 sata, kao i nakon svakog jela. Po pitanju hidratacije su odlični i to im daje veliku prednost.


Vrlo je važno kako ćete ih nanositi i o tome jako ovisi kako će oni izgledati na usnama. Pošto su sami po sebi vrlo hidratantni nema potrebe za nanošenjem balzama jer će u suprotnom Color Whisper ruževi samo kliznuti sa usana i ostaviti tek dašak pigmentacije. Preporuka je da redovito radite piling usana i nanosite ih na potpuno suhe usne, kako bi ruževi dali ono najbolje, a tada su divni i vjerujem da ćete ih kao i ja, obožavati.


I za kraj, najvažniji dio - swatchevi. Napominjem da su boje takve da ih je vrlo teško uhvatiti fotićem, realno su prikazane, jedino su uživo još intenzivnije i upečatljivije.

(210 Oh La Lilac i 120 Petal Rebel)

(210 Oh La Lilac - slikano u hladu)

(210 Oh La Lilac - slikano na suncu)

(120 Petal Rebel - slikano u hladu)

(120 Petal Rebel - slikano na suncu)

Jeste li već isprobale Color Whisper ruževe? Kako vam se sviđaju?

1 komentar:

 
 
Blogger Templates