nedjelja, 17. svibnja 2015.

Essence Cinderella - limitirana kolekcija

Ne znam jeste li primijetile novu, čarobnu Essence kolekciju? U suradnji s Disneyem, Essence je predstavio limitiranu kolekciju pod nazivom Cinderella. Čarolija predivnih boja za usne, oči, lice i nokte. Ako planirate nabaviti nešto iz Cinderella kolekcije, požurite u Kozmo, jer sigurna sam da će ova bajkovita kolekcija biti jako brzo rasprodana ;)



Cinderella highlighter powder

Highlighter iz ove kolekcije jedan je od najljepših koje sam imala priliku isprobati. Predivna ambalaža, odnosno tekstura ovog highlightera djeluje baš kao iz bajke. Čim sam vidjela najavu ove limitirane kolekcije, znala sam da ga želim. Ambalaža je čvrsta prozirna, plastična kutijica kroz koju možete vidjeti predivnu, od ružica skrojenu teksturu highlightera. Dolazi u nijansi zanimljivog naziva 01 the glass slipper.  



Fine je, meke i puderaste teksture. Lijepo se nanosi i blenda, a možete ga koristiti čak i za posvjetljivanje unutarnjeg kuta oka. Licu daje nježan sjaj sa sitnim shimmerom. Dosta dugo traje na licu i nema neki specifičan miris (osjeti se samo ako baš jako približim nos kutijici). Nježne je rozo - srebrne nijanse i pristajat će svim tonovima kože.

Highlighter dolazi u količini od 9 grama po cijeni od 28,90 kn.


Cinderella blush

Ovakvo rumenilo svaka bi šminkerica poželjela u svojoj kolekciji. Padam na lijepe ambalaže, a ova je preslatka. Čvrsta kartonska kutijica sa slikom Pepeljuge i magnetskim zatvaranjem krije rumenilo u pravoj proljetnoj nijansi.



Rumenilo je odlično pigmentirano, fine puderaste je teksture, odlično se blenda na koži. U sebi sadrži fini, sitni shimmer koji na licu nije vidljiv već daje decentan sjaj koži. Dugo traje na licu, najduže sam ga nosila 8 sati i još uvijek je bilo nepromijenjeno. Nijansa je nježna, koraljno-ružičasta i odlična je za proljetne/ljetne dane.

Cijena Cinderella rumenila koje je dostupno u nijansi 01 so this is love je 28,90 kn.


Cinderella lipgloss

Sjajilo za usne jedno je od rijetkih koje volim koristiti na svakodnevnoj bazi bez straha od sticky efekta. Osim dobre teksture pohvalna je i, za sjajila, solidna pigmentiranost. Dostupno je u dvije nijanse: 01 sing, sweet nightingale i 02 so this is love.



Nijansa koju sam dobila je 02 so this is love i radi se o ružičasto-crvenoj nijansi sa sitnim zlatnim šljokicama koje daju poseban efekt ovom sjajilu. Trajnost mu nije jača strana i nakon svakog manjeg obroka će trebati popraviti stanje, ali to je uobičajeno za sva sjajila. Ono što mi se, osim lijepe pigmentacije, jako sviđa je ugodan, voćni miris zbog kojeg uvijek ogladnim :D

Cijena sjajila koje dolazi u količini od 4 ml je 16,90 kn.



Cinderella nail sticker

Simpatične naljepnice za nokte koje prate priču o Pepeljuzi odlične su za dane kada želite imati nešto simpatično na noktima, a nemate baš ideje. Dostupne su u dvije varijante: 01 the stroke of midnight i 02 it's more than i ever hoped for.



Naljepnice su jako tanke, ali čvrste te se neće pokidati prilikom nanošenja na nokat. Nanose se na potpuno suh nokat (bez laka ili sa lakom), zalijepe se te se nakon toga nanese top coat kako bi zaštitio naljepnice od oštećenja. Uz top coat izdržat će 2-3 dana uobičajenih kućanskih poslova. 

Cijena Cinderella naljepnica za nokte je 10,90 kn.


Jeste li već primijetile Essence Cinderella kolekciju? Što vam se najviše sviđa?

*PR uzorci

Broj komentara: 6:

  1. Kupila bih si ovaj highlighter da mi služi kao ukras, tako je predivan! Bilo bi mi ga žao dirati :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. O znam :D najteže mi ga je bilo swatchati, ali kad sam vidjela kako divno izgleda na licu bilo mi je malo manje žao ovih divnih ružica

      Izbriši
  2. Odgovori
    1. Jesu :D highlighter bih najradije samo gledala, a rumenilo nosim uz sebe i svako malo ga vadim iz torbe i gledam...šteta što nema ogledalce (imala bih izgovor zašto ga stalno gledam) :D

      Izbriši
  3. Hajlajter je prelijep kao i rumenilo dok sjajilo bas i nije moj đir :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Highlighter mi je najljepši! Ko zna jel ga još ima za kupiti :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates