utorak, 28. travnja 2015.

Spring/summer trends by Choies

Kako obožavam online shopping, ali i provoditi sate i sate pretraživajući različite online trgovine odlučila sam izdvojiti nekoliko zanimljivih proljetno-ljetnih komada sa Choies webshopa. Ovaj zanimljiv webshop ima jednu veliku prednost, a to je besplatna poštarina bez obzira na potrošeni iznos. Moram priznati da mi je bilo teško skratiti podužu listu na samo 15 stvarčica, ali trudila sam se obuhvatiti ono najzanimljivije. Pa krenimo ;)



Štikle sa 3D leptirom oduševile su me na prvi pogled. Sviđa mi se što su minimalističke sa efektnim detaljem leptira na stražnjem dijelu koji će svakako privući pažnju. Osim toga, predivne su žute boje koja je must have ove sezone.



Bandage haljine odlično skrivaju sitne nedostatke koje gotovo svaka žena ima, a otkako su se pojavile u novom obliku - kišobran ili tulipan (ovisno kako ih tko zove), postale su mi još draže jer sakrivaju moju najveću boljku - široke bokove.



Predivna plava haljina nešto je što bih nosila za svečaniju prigodu, ali i za večernji izlazak. Posebno mi se sviđa kombinacija sa zlatnim remenom (koji dolazi uz haljinu) te tamnijeg donjeg dijela, a svijetlijeg gornjeg dijela.



Obožavam "skater" haljine i obožavam cvjetni uzorak. Ova haljina je zato savršena kombinacija. Volim ovaj kroj jer bez obzira na uzorak, ovakvu haljinu uvijek mogu jednako dobro iskombinirati i uz visoke potpetice i uz balerinke, a za sportsku look ću posegnuti za starkama.




Odmah ću napomenuti da se ovakvim haljinama mogu samo diviti na slikama jer bi na meni, zbog širokih bokova, izgledale smiješno, ali to me ne sprječava da uživam gledajući kako odlično stoje vitkim djevojkama.



Zato su široke maxi suknje pravi izbor za mene. Ipak, često mi maxi suknje zapravo budu midi, ali konačno su midi suknje postale must have pa više ne moram strahovati od prekratkih maxi suknja. Kod ove mi se posebno sviđa boja i sam kroj koji odlično izgleda i u sportskim i u elegantnim kombinacijama.



Za otkačene dane tu je preslatka crna suknjica sa bijelim točkicama i tilom. Već sam pogled na ovu suknju skida nekoliko godina, a kako li je tek kad se obuče ;)



Predivna, nježna "peachy" midi suknja nešto je što bi svaka dama trebala imati u svom ormaru. Iako ju je moguće kombinirati u bezbroj kombinacija, moje mišljenje je da najbolje izgleda uz jednostavnu bijelu košuljicu/bluzu.



Šareni top idealan je za vruće ljetne dane. Simpatičnog uzorka i rukavića odmah mi se svidio i ovako nešto bih rado imala u svom ormaru. Vjerujem da bi odlično išao i uz kratke hlačice i uz traperice.



Ovakav kompletić dugo sam tražila. Ipak, kupnja navedenog će pričekati još neko vrijeme jer sam trenutno u procesu skidanja nakupljenih kilograma o čemu će uskoro biti post. ;) Sviđa mi se geometrijski uzorak koji je poželjan ove sezone, a posebno suknja koja odlično skriva nedostatke.



Blejzera/sakoića nikad dosta zar ne? Ovaj predivan, šareni blejzer odmah mi je zapeo za oko i već vidim da bih ga kombinirala uz jednostavne, jednobojne majice i traperice. Čisto savršenstvo!



Mislila sam da me šareni blejzer oborio s nogu dok nisam ugledala sljedećeg ljepotana. Predivna limun žuta nijansa podići će svaku kombinaciju, a ja ovaj blejzer naručujem prvom prilikom! :)



Za hladnije proljetne dane treba nam trendy jaknica. Pronašla sam jednu slatku prljavo roze boje sa bočnim zipom koji mi je fetiš kod ovakvih jakni.



Crna, kožna, bajkerska jakna. Klasika. Nešto što čak i najnježnija dama treba imati u svom ormaru, za trenutke kada želi probuditi svoju divlju stranu. Opet bočni zip jer, eto, padam na njega :)



Za kraj je ostala traper jakna sa zanimljivim detaljima na rukavima i leđima. Ove sezone traper nam se vratio na velika vrata, a traper jakne se nose u svim kombinacijama - uz haljine, hlače, suknje. 


Jeste li pronašle nešto za sebe? Što vam se sa ove liste najviše svidjelo?

Broj komentara: 6:

  1. Tirkizna dugačka haljina i puder roza jakna su vrh!! *_*

    OdgovoriIzbriši
  2. Bledo roze suknja mi je prelepa, moracu da nadjem neku slicnu. :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisam još vidjela takvu suknju negdje za kupiti, ako pronađeš javi ;)

      Izbriši
  3. Jao zaljubila sam se sad u maxi zelenu suknju, predivna je :))

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates