srijeda, 8. travnja 2015.

Proljetni outfit - Spring outfit

Iako su nam temperature još uvijek prilično niske i vjetar upotpunjuje dojam prave zimske temperature, ja sam hrabro odbacila zimski kaput i nabacila proljetni look. U mom naumu da ponosno prošećem u proljetnom izdanju spriječila me kiša, ali sam ipak odlučila podijeliti sa vama ovaj proljetni outfit.


Nedavno mi je stigla predivna majica sa Sheinside webshopa sa kojom sam jako zadovoljna. Do sada sam čula podvojena mišljenja o naručivanju sa ove stranice, ali moje iskustvo je više nego pozitivno. Vjerojatno će neke reći da je ovakva majica dostupna i na ebayu, ali moram reći da sam vidjela majicu sa ebaya i velika je razlika u kvaliteti materijala te majica sa ebaya nema nabore na prsima pa ova puno ljepše pada niz tijelo. No, dosta priče ;) krenimo na ono najvažnije...fotke!




Majica: Link
Hlače: Esmara - Lidl
Cipele: poklon

Ipak, u naumu da prošećem u proljetnom izdanju spriječila me kiša pa sam svoj proljetni outfit ipak morala malo modificirati (kiša + bijele hlače = katastrofa). Tako sam bijele hlače zamijenila sigurnim toplim najlonkama i suknjom.



Majica: Link
Suknja: Sinequanone
Najlonke: Calzedonia
Cipele: poklon

Volite li proljeće? Jeste li već počele kupovati proljetnu odjeću? Sviđa li vam se outfit?

Broj komentara: 6:

 
 
Blogger Templates