četvrtak, 23. travnja 2015.

OOTD: White floral spring outfit

Drage moje, stiglo nam je proljeće - ono pravo ugodno toplo proljeće! Brzinski sam se prebacila iz čizama u laganiju obuću, tajice i veste zamijenila haljinicama, a debelu zimsku jaknu, laganom traper jaknicom. 


Prije nekoliko dana stigao mi je paketić sa Sheinside i ovaj put je od narudžbe do dostave prošlo samo 2 tjedna, što me jako razveselilo. Poslije sam primijetila da je kod haljine pisalo da se šalje u roku od 24 sata pa pretpostavljam da je to razlog brzinske isporuke, obratite pažnju na to kada naručujete. Također na prvu narudžbu imate 30% popusta pa ga dobro iskoristite ;)

Ukratko o čipkastoj haljini mogu reći da me oduševila! Kvalitetno je izrađena, nema mirisa, nema končića koji vise i ostalih nepravilnosti. Ugodna je za nositi i vjerujem da ću uživati u njoj u ljetnim mjesecima kada mi neće trebati jaknica. Jedino što bih savjetovala da pripazite na donje rublje koje ćete nositi ispod nje jer se crno i tamnije nijanse lagano provide kroz nju. Ako vam se svidjela, onda će vas dodatno razveseliti činjenica da je trenutno na popustu ;) --> LINK

No bacimo se mi na današnji outfit. Još uvijek nije dovoljno toplo da nosim sandale pa sam se zato odlučila na sigurniju i ležerniju varijantu koja je odličan izbor za kavicu sa prijateljicama ili laganu šetnju po gradu. 






Haljina: Sheinside
Tenisice: Converse All Star
Nakit: Ebay
Jakna: Nesal

Sviđa li vam se haljina? Volite li kombinirati "starke" uz suknje i haljine? Što mislite o ovakvim kombinacijama?

Broj komentara: 8:

  1. Ulalaa kakva divna haljina! Sviđa mi se cijela kombinacija i baš ti lijepo stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) i meni se svidjela ova ležernija kombinacija

      Izbriši
  2. Odlična kombinacija, i sama volim takve komade, bijele haljinice, starke, kratke jaknice, baš mladenački,pristojno i za naše godine :-D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Starke i kratke jaknice se stvarno mogu iskombinirati u čudo kombinacija :) zato ih i volimo

      Izbriši
  3. Haljina je predivna. Dopada mi se kako si je kombinovala sa teksas jaknom i starkama. :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates