četvrtak, 30. travnja 2015.

Makeup Revolution Ultra Blush and Contour Palette - Sugar and Spice

Ljubiteljice rumenila, sigurna sam da će vam se svidjeti današnji članak. Nedavno sam naručila paketić sa Pinkpande koja me nikada ne razočara, svi proizvodi su isprobani i biti će predstavljeni u narednim danima/tjednima. Kraljica današnjeg članka je neobična paleta, zanimljivog imena - Sugar and Spice.


Radi se o paleti sa 7 rumenila i jednim highlighterom. 6 rumenila je mat finiša, a samo jedno je shimmerasto + shimmer highlighter. Shimmeraste nijanse osim na obrazima mogu se nositi i na očima te obožavam koristiti ovaj highlihgter za posvjetljavanje unutarnjeg kuta oka.



Paleta dolazi dobro zaštićena u kartonskoj kutijici. Sama paleta je čvrsta, neće se sama otvoriti i unutar nje je veliko ogledalo koje prekriva cijelu gornju površinu palete. Količina cijele palete je 13 grama, a cijena na Pinkpanda.hr je 68,90 kn


Paleta toliko divno izgleda da sam ju poželjela slikati 101 put. Ne smeta mi čak ni visoki sjaj zbog kojeg ju redovito moram brisati i uređivati. Definitivno je zaslužila da se dobro brinem o njoj :)

Kombinacija rumenila u ovoj paleti je odlična. Iako se čini da je namijenjena ljubiteljicama rozih nijansi ja bih rekla da odgovara svima, svim podtonovima kože i svim mogućim željama. Nijanse se međusobno bitno razlikuju i vjerojatno će zadovoljiti i najzahtijevnije. Prve dvije nijanse nešto su neutralnije pa ih je moguće iskoristiti i za manja konturiranja - zbog toga naziv Ultra Blush and Contour Palette.


Tekstura sjenila je meka, svilenkasta. Odlično su pigmentirana i lako se blendaju, ali je upravo zbog meke teksture vrlo lako pretjerati sa intenzitetom. Ako ih usporedim sa hvaljenim Catrice rumenilima, sva rumenila iz Sugar and Spice uvjerljivo odnose pobjedu - mekše su teksture, imaju veću pigmentiranost i lakše se nanose.



Zaključak: Izvrsna paleta u kojoj ćete dobiti većinu nijansi koje vam trebaju tijekom cijele godine. Nisam joj našla niti jednu manu, a prednosti je hrpa: povoljna cijena, raznolike nijanse, odlična pigmentacija te lako nanošenje i blendanje. Ako volite imati svoja omiljena rumenila na jednom mjestu onda definitivno trebate ovu paletu.

Ocjena: 5/5

Jeste li već isprobale neke od Makeup Revolution proizvoda? Imate li svoje favorite među njima? Kako vam se sviđa paleta Sugar and Spice?

Broj komentara: 9:

  1. Prva desno nijansa je PREDOOOOOBRAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!! <3

    OdgovoriIzbriši
  2. I taman kad pomislim da imam dosta rumenila ti me razuvjeriš :D JOJ! :D

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. Slažem se, baš to je bila moja reakcija kad sam ju prvi put otvorila :D

      Izbriši
  4. Paleta je preedivna, obožavam rumenila i ovo je stvarno nešto što bih voljela imati u svojoj kolekciji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Definitivno, ovu divotu stvarno svaka ljubiteljica rumenila treba imati u svojoj kolekciji ;)

      Izbriši
  5. Jaooj,ovu paletica već dugo zelim, presavrsena je. A pigmentacija tek.😍

    Frauleind.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates