nedjelja, 26. travnja 2015.

Essence noviteti proljeće/ljeto 2015. (2. dio)

Konačno sam detaljno isprobala sve lakove i vrijeme je za grupnu recenziju ovih ljepotana koje zadnjih tjedana samo izmjenjujem na svojim noktima. Ako ste propustile prvi dio recenzije Essence noviteta podsjećam - link.

Pa krenimo sa četiri veličanstvena laka koji stvarno zaslužuju vašu pažnju ;)


Prvi na redu je moj apsolutni favorit, vidjet ćete i zašto ;)

Essence The Gel nail polish


The Gel nail polish je vrlo zanimljiv novitet u Essence ponudi jer obećaje dugotrajnost, izražajnu boju i odlično prekrivanje poput pravog gela za nokte. Dostupno je čak 46 nijansi ovih ljepotana koji dolaze u količini od 8 ml po cijeni od 12,90 kn.

Nijansa koju sam dobila je 25 Prince Charming i radi se o predivnoj mint nijansi sa sitnim šljokicama plave i zelene boje čiju ljepotu je nemoguće uhvatiti fotoaparatom. Po pravilu ovaj lak se koristi sa gel bazom i gel nadlakom, ali kako nisam imala ova dva laka (jer inače ne koristim baze za nokte), na nokte sam nanijela samo Gel lak. Dolazi u simpatičnoj debeljuškastoj ambalaži sa čepom koji odgovara boji laka. Mogu reći da savršeno prekriva u samo jednom sloju, a onaj pravi "deblji" gel efekt dobije se sa drugim slojem. Suši se nešto duže (oko 10-15 min) što je opravdano gel efektom. Trajnost je odlična (bez ikakve baze i nadlaka) te mi uz uobičajene kućanske poslove traje i do 7 dana.



Ocjena: 5+

Essence I love trends - The Nudes & Essence I love trends - The Pastels


The Nudes kolekcija je pravo osvježenje koje nas je razveselilo ovog proljeća. Svi znamo koliko elegantno izgledaju nokti u nude nijansama, ali ih je nažalost teško pronaći pa je Essence napravio odličan potez predstavivši ovu kolekciju od 12 ljepotana u količini od 8 ml, po cijeni od 15,90 kn.

Radi se o divnoj rozoj nude nijansi (07 hope for love) koja će još bolje doći do izražaja u ljetnim mjesecima kada malo potamnim. Suši se brzo, za oko 2 - 3 minute, za potpuno prekrivanje potrebna su dva sloja laka i tako nanesen traje 3 - 4 dana uz uobičajene kućanske poslove.



Ocjena: 5

The Pastels kolekcija sadrži lakove u predivnim nude nijansama. Kolekcija se sastoji od 8 predivnih pastelnih nijansi koje dolaze u količini od 8 ml, po cijeni od 15,90 kn. 

Ovaj lak me jako ugodno iznenadio. Radi se o nijansi 01 so lucky i ono što sam ja očekivala po izgledu laka u bočici je nježna zelena shimmerasta nijansa. Zapravo sam bila u pravu, samo nisam znala da sušenjem ovaj lak dobiva fini satenski mat finish koji u kombinaciji sa ovom bojom odlično izgleda. Dobila sam puno pohvala imajući ovaj lak na noktima i definitivno je jedan od onih koji će mamiti poglede. Još jedna dobra stvar je brzo sušenje, kada poprimi mat izgled sigurne ste da je suh (suši se u roku od minutu - dvije) i traje 4 - 5 dana uz uobičajene kućanske poslove, bez baze i/ili top coata.



Ocjena: 5

Essence Nail art - Satin mat



Satin mat nadlak obećaje moderan svilenkast završetak svakog laka kojeg posjedujete u svojoj kolekciji. Dolazi u količini od 8 ml te po cijeni od 16,90 kn.

Jako mi se sviđa efekt koji se postigne ovim lakom u samo jednom premazu. Jako se brzo suši, a čim poprimi mat izgled sigurne ste da se u potpunosti osušio. Uz to mi produži trajanje laka za još jedan dan. Kako bih što bolje prikazala efekt koji se dobije, na svaki drugi nokat sam nanijela satin mat nadlak, a postignuti rezultat možete vidjeti na slikama :)



Ocjena: 5

Jeste li već isprobale nove Essence lakove? Kako vam se sviđaju?

*PR uzorci

4 komentara:

  1. Ovaj gel lak mi izgleda odlično ;)

    OdgovoriIzbriši
  2. Hope for love mi je prelepa nijansa, bas mi se dopada :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Najvise mi se svidja ova nijansa iz gel kolekcije, sve su mi nijanse u toj kolekciji prelijepe :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Prvi lakić mi se najviše dopada, baš lijepa nijansa :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates