ponedjeljak, 2. ožujka 2015.

NIVEA Creme Care kupka

Među hrpom šarenih gelova za tuširanje uvijek teško odlučim koji ću kupiti. Nedavno sam ipak zamijetila jedan koji se bitno razlikovao od drugih, i to količinom te jednostavnom ambalažom. Zapravo je riječ o Nivea Creme Care njegujućoj kupki čiju recenziju možete pročitati u nastavku...


Što kaže Nivea?
"Dopustite ovoj ugađajućoj, ali laganoj kremastoj kupki s odabranim elementima izvorne NIVEA kreme – Pro-Vitamin i njegujuća ulja – da omota vašu kožu svojom mekom pjenom i jedinstvenim NIVEA mirisom te vam pruži osjećaj intenzivne hidratacije i mekoće."


NIVEA Care Creme kupka dolazi u plavoj ambalaži karakterističnoj za Nivea proizvode. Ambalaža je jednostavna, ali sigurno ćete ju primijetiti na policama jer dolazi u količini od čak 750 ml. Debeljuškasto pakiranje je jako simpatično i izmami mi osmijeh svaki put kad ga vidim u kupaonici. Osim toga, dodatni plus je povoljna cijena od oko 35 kn.


Ova kupka je kremaste teksture, nešto rjeđa od gelova za tuširanje, ali ju bez problema možete koristiti i za tuširanje. Odlično se pjeni i njeguje kožu. Miris je onaj koji ima klasična NIVEA plava krema i zadržava se na koži nekih sat vremena nakon tuširanja ili kupanja.

Ugodno me iznenadilo i što umiruje kožu nakon depilacije. Iako si ne mogu priuštiti da nakon tuširanja ne nanesem losion za tijelo, uz ovu kupku primijetila sam da je koža puno mekša i hidratiziranija čak i prije nanošenja losiona.

Toplo preporučam ovu kupku i za tuširanje i za punu kadu njegujuće, kremaste pjene. Miris "plave" Nivea kreme vratiti će vas u prošlost i probuditi neke stare uspomene, a kremasta pjena nahraniti suhu i "žednu" kožu.


Sastav možete vidjeti na sljedećoj slici:


Jeste li već isprobali NIVEA Creme Care kupku? Volite li miris NIVEA kreme?

4 komentara:

  1. Na žalost u stanu nemam kadu pa već dugo patim za pjenušavom kupkom a Nivea miris ne znam tko ne voli. :) Trenutno uživam u njihovom ulju za tijelo a mogla bih uzeti u obzir kupovinu ove kupke pa ju koristiti kao kremu za tuširanje jer volim imati iste mirise za tuširanje i njegu nakon. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možeš ju slobodno koristiti i za tuširanje ;) ja ju koristim i za kupku i za tuširanje i uživam u Nivea mirisu :)

      Izbriši
  2. Super mi je ova kupka ♥
    Sviđa mi se miris, a i inače su mi njihovi proizvodi za tuširanje i kupanje super ♥

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Također :) Nivea me nikad ne razočara, a divno mi je osjetiti miris originalne Nivea kreme <3

      Izbriši

 
 
Blogger Templates