subota, 21. ožujka 2015.

Essence Lash Princess Volume vs. False Lash Effect maskara

Već sam vam pisala o divnoj Essence Lash Princess Volume maskari koja je postala moja svakodnevna družica, a čim je izašla nova verzija naziva False Lash Effect morala sam ju isprobati. Nakon mjesec dana druženja donosim vam svoje dojmove o nasljednici prve princeze, kao i usporedbu ove dvije maskare.


Izgledom su maskare identične - crna ambalaža sa simpatičnim detaljima koji podsjećaju na korzet (posebno stražnji dio poklopca). Originalna Volume maskara je sa detaljima nježne breskvaste nijanse, a nova False Lash Effect sa detaljima tirkizno zelene nijanse.

Cijena obje maskare je 28,90 kn i dolaze u količini od 12 ml.


Što Essence kaže o svojim maskarama?

Lash Princess Volume maskara
"Kraljevski! lash princess maskara s specijalno oblikovanom kobra četkicom prekriva svaku pojedinačnu trepavicu te pruža dramatičan volumen i veličanstven izgled. za intenzivne lepršave trepavice. zahvaljujući inovativnom pakiranju i 3 D poklopcu ova maskara izgleda poput princeze."

Lash Princess False Lash Effect maskara
"Kraljevska sestra! ovo je nevjerojatan dodatak obitelji lash princess maskara. poseban, kupe oblik vlaknaste četkice pruža trepavice s duljinom i dramatičnim volumenom kao i efektom umjetnih trepavica. i baš kao i njezina sestra, pakiranje drama queen je ukrašeno kao raskošna večernja haljina - ovaj put u boji crno-menta. princess(ence) deluxe!"


Prva bitna razlika između ove dvije maskare je četkica. Pokušala sam što vjernije prikazati obje četkice te sam iz tog razloga slikala sa blicem i bez. Dakle, originalna Volume maskara ima tzv. "kobra" četkicu sa dužim dlačicama na jednoj strani, dok nova False Lash maskara ima "kupe" oblik - duža je na početku i sužava se prema kraju.



Obje maskare su guste, kremaste teksture. Zbog oblika četkice Volume maskara nanosi manje proizvoda na trepavice, ali ih bolje raščešlja i razdvoji. False Lash Effect maskara zaista daje efekt umjetnih trepavica, a zahvaljujući suženju na vrhu četkice obuhvaća i najmanje trepavice. Jedina mana nove verzije je što se malo trusi i preslikava kod nanošenja (što lako riješite pamučnim štapićem), ali to je razumljivo jer četkica nanosi veću količinu maskare na trepavice. Sa False Lash maskarom trepavice su nešto duže nego sa Volume maskarom, a volumen koji daje FL je primjetno bolji nego onaj koji postignem sa Volume što me iznenadilo (zbog samog naziva).

Na slikama možete vidjeti kako to izgleda na mojim trepavicama.

Essence Lash Princess Volume maskara


Essence False Lash Effect maskara


Za kraj, konačna ocjena:
Iako su obje maskare odlične, prednost dajem novoj verziji Lash Princess maskare. Volim jako izražene trepavice, a upravo to dobijem sa Falshe Lash Effect maskarom. Trenutno je situacija takva da originalnu nosim na dnevnoj bazi uz neutralan makeup (dok ju ne potrošim), dok novu False Lash maskaru koristim uz jači dnevni makeup i za izlaske. Kod ponovne kupnje ću sigurno izabrati False Lash Effect maskaru.


Jeste li već isprobale novu verziju Lash Princess maskare? Koja se vama više sviđa?

Broj komentara: 8:

  1. Ja sam isprobala lash princess volume maskara od essenca i mogu reci da sam iskreno zadovoljna s obzirom na cijenu. Mislim da je savrsena za ''no makeup makeup look''.

    www.viktorijaslittlesecrets.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Odlična je ;) ja bih rekla da je čak i bolja od većine skupljih maskara

      Izbriši
  2. Imam ih obje i ova novija zelena mi je totalno razočarenje jer se trusi i lijepi mi trepavice koja onda izgledaju neuredno :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Istina, za razliku od originalne ova se trusi. Meni slijepi trepavice samo kad nanesem u 2 sloja, no mislim da to ovisi i o samim trepavicama :D

      Izbriši
  3. Dugo sam čekala ovu recenziju jer staru verziju maskare koristim i obožavam je. Na tvojim fotkama se stvarno vidi razlika i vidi se da je nova verzija bolja

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Tako sam i ja obožavala staru verziju, a kad sam isprobala novu ostala sam u čudu kolika je razlika, stvarno se primijeti. Mislila sam da ne može bolje od originalne verzije, ali sam se prevarila ;)

      Izbriši
  4. Meni je originalna nažalost baš loša, skroz mi slijepi trepavice i ne izgleda dobro nikako, a ovu novu nisam probala, ali super izgleda na slikama :))

    www.anythingandeverything145.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
  5. Tražila sam je u DMu i u Bipi i nema je nigdje za kupiti :( Gdje je mogu naći?

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates