ponedjeljak, 23. ožujka 2015.

Balea proljetni favoriti

Iako je proljeće tek pokucalo na naša vrata, vrijeme je za mini recenzije mojih proljetnih Balea favorita. Već sam nebrojeno puta rekla da nikad nisam izašla praznih ruku iz dm-a, a gotovo uvijek se u mojoj košarici nađe neki Balea proizvod. Sviđa mi se što su povoljni, a učinkoviti i vjerujem da svaka od nas ima barem jedan Balea proizvod na svojoj listi favorita.

Evo koji su se Baleini proizvodi našli na mojoj listi proljetnih favorita...


Balea mlijeko za tuširanje - Vanilija

Mlijeko za tuširanje ili regenerator za tijelo odličan je izbor za situacije kada ste u žurbi, a imate suhu kožu tijela. Koristi se nakon tuširanja klasičnim gelom za tuširanje ili sapunom te se ispire, poput regeneratora za kosu, samo što je ovaj namijenjen za tijelo. 


Baleino mlijeko za tuširanje sa mirisom vanilije lijepo njeguje kožu, a predivan miris vanilije se zadržava nekih sat-dva nakon tuširanja. Tekstura je više poput losiona za tijelo i da ne znam o kojem se proizvodu radi prije bih rekla da se radi o losionu nego mlijeku za tuširanje. Odgovarat će svima sa normalnom do suhom kožom, a za suhu do jako suhu kožu uz ovo mlijeko ćete ipak trebati dodatnu hidrataciju i njegu.



Balea Mango Mambo sprej za tijelo

Patim na mirišljave proizvode u svim oblicima. Čim sam vidjela ovaj sprej za tijelo u dm-u, morala sam ga kupiti. Divno miriše po ljetu, mangu, voću... Na koži se zadržava oko 4 sata, nakon čega miris slabi. Šteta što se radi o limitiranoj kolekciji jer sam ljubitelj ovakvih mirisa te ću sigurno napraviti zalihe za ljetne dane kada će ova voćna nota još više doći do izražaja.


Balea maslac za tijelo - Kakao

Kako je moja koža tijela poprilično suha, s tendencijom poboljšanja u proljetnim i ljetnim mjesecima ovaj maslac za tijelo ne koristim svaki dan nego 3 do 4 puta u tjednu, ovisno u kakvom mi je stanju koža. Jako lijepo nahrani kožu i divno miriši po čokoladi. Miris se na koži zadržava nekih 2-3 sata, ali se isplati uživati u njemu :)



Balea MED Ultra Sensitive pjena za čišćenje lica

Kada sam kao teenagerica započela bitku sa prištićima, isprobala sam Baleinu pjenu namijenjenu upravo ovom problemu i odlično je funkcionirala. Također, isprobala sam i neke proizvode iz Balea MED linije koji su mi se jako svidjeli te sam u potrazi za čistilicom odlučila dati priliku ovoj pjeni. U početku mi je bilo čudno koristiti proizvod bez mirisa, ali sam se navikla i mogu reći da odlično čisti sav makeup sa lica bez ikakvih iritacija, a koža ostaje čista i meka. Sviđa mi se što osim mirisa, ne sadrži ni bojila, konzervanse, eterična ulja, parabene, silikone, parafinsko ulje.



Jeste li isprobale neke od ovih proizvoda? Koji su vaši Balea favoriti?

4 komentara:

  1. Obožavam sprejeve za tijelo! Imala sam mango mambo gel za tuširanje i predobro je mirišao, ne mogu ni zamisliti kakav je onda tek sprej! :)
    Mislim da ću isprobati ovu pjenu za čišćenje lica, sad me privukla. :D

    OdgovoriIzbriši
  2. Balea maslac ovih dana trošim što više mogu kako bi do toplijeg vremena bio potrošen jer nije miris koji bih voljela za vrijeme proljeća ili ljeta. Za zimsko vrijeme prolazi čokolada, a pored vanilije to je moj zimski miris :))

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako me sad zanima ova pjena za čišćenje. Još si nisam uspjela naći neku koja mi u potpunosti paše, a Baleinim proizvodima stvarno vjerujem jer imam jako dobra iskustva s njima. A kakao maslac mmm.. pa mislim da bih ga krenula jesti, ne ne preopasno za mene ;)

    OdgovoriIzbriši
  4. Planiram kupiti regenerator za tijelo od vanilije,a zaintrigirala me i ova pjena za lice :) maslac već dugo ogledam,ali trenutno imam previše mazalica za tijelo :D Baleu inače jako volim

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates