utorak, 24. veljače 2015.

Oscar 2015. - Best dressed

Odlučila sam pričekati da se slegne zvjezdana prašina koju su podigli neki outfiti i sada kada su srca ljubiteljica mode smirena, mogu podijeliti sa vama outfite koji su se meni najviše svidjeli. Neću objavljivati najgore kombinacije iz jednog jednostavnog razloga - smatram da su te kombinacije namjerno odjevene kako bi zvijezde došle do medijske pažnje i stvarno, primjetih da su najgore odjevene i golišave dobile puno više medijskog prostora od predivnih haljina koje zaslužuju sve pohvale.

Rosamund Pike

Rosamund me oborila s nogu ovom haljinom. Kad bih ju trebala opisati jednom riječju, rekla bih da je baš - oskarovska. Kroj koji odlično ističe njezinu figuru, odlična boja (ne znam zašto se izbjegava na crvenom tepihu) i prekrasni detalji na haljini. Sviđa mi se što je nakit minimalan jer je haljina toliko divna da bi bilo šteta odvlačiti pažnju s nje.


Anna Kendrick

Primijetila sam kako su Annu nekako zaobišle obje liste (i najbolje i najgore odjevene), barem kod naših blogerica. Meni se njezina kombinacija baš svidjela. Nježna boja, elegantan kroj i odličan ukupan dojam. 


Emma Stone

Emmu sam i zamišljala u sličnoj kreaciji. Odlično joj pristaje i boja haljine i kroj. Djeluje elegantno, profinjeno i baš u skladu sa događajem odnosno crvenim tepihom. Haljina je jednostavna krojem, ali su detalji na haljini upotpunili cijelu priču. A jeste li primijetile cipele? Sjajan odabir! Mnoge dame trebale bi se ugledati na nju. 


Gwyneth Paltrow

Gwyneth je jako loše ocijenjena od strane modnih kritičara, ali ja se ne bih složila. Haljina je predivna, odlično joj stoji i pristaje njenom nježnom look-u. Kritičari su je napali zbog cvijeta na ramenu, a baš taj cvijet dao je poseban izgled haljini. Da je kojim slučajem obukla identičnu haljinu samo bez cvijeta, vjerujem da bi mnogi komentirali kako nešto nedostaje. Ovako je dojam odličan i smatram da zaslužuje čistu peticu.


Jennifer Lopez

Ovdje ne mogu biti objektivna jer volim J.Lo. Istina da ponekad pretjera sa dubokim dekolteom, ali nekako mi kod nje to nikada ne izgleda vulgarno. Haljina koju je odjenula za dodjelu Oscara definitivno je najbolja haljina večeri - čarobna i bajkovita.


Lupita Nyong'o

Da se trebam kladiti tko neće promašiti sa outfitom, definitivno bi se kladila na Lupitu. Uvijek me oduševi odličnim, prije svega zanimljivim kreacijama koje joj odlično pristaju. Ovaj put je oduševila sa predivnom haljinom sa biserima koji odlično upotpunjuju dojam.


Zoe Saldana

Predivna žena i predivna haljina. Haljina odlično ističe njezinu divnu figuru, nakit je odlično odabran, makeup savršen i odlična boja haljine. Nema se tu puno toga za reći, osim pun pogodak Zoe!


Koji su vaši modni favoriti s ovogodišnjeg Oscara? Dijelimo li neke favorite?

*Slike su preuzete sa www.oscar.go.com

3 komentara:

  1. Sve su mi lijepe, a tri su i među mojim naj (večeras napišem post, a jučer sam o najlješim makeup-ovim ako te zanima)...Nego meni se ćini da nikad kao ove godine nisu tako podijeljena mišljenja, iste haljine i na najboljim i najgorim listama...

    OdgovoriIzbriši
  2. Baš tako, a i čini mi se da su ove godine dame ipak malo više eksperimentirale sa haljinama :) sviđa mi se što nije bilo pretjeranog igranja na sigurno

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates