četvrtak, 12. veljače 2015.

Hello spring! - Sheinside spring wishlist

Lagano nam se otapaju posljednji tragovi snijega, a visibabe već nestrpljivo proviruju ispod preostalog snježnog pokrivača. Znak je to da nam dolazi proljeće - buđenje prirode, buđenje naše kože koja je za vrijeme zime pretrpjela puno muka i konačno buđenje boja u našim ormarima. Jedva čekam spremiti kapute i debele zimske jakne u ormar i konačno izvaditi laganiju, proljetnu odjeću. 

Današnji članak tj. današnja wishlista posvećena je upravo proljetnim komadima odjeće sa webshopa koji sam tek nedavno otkrila i koji me oduševio ponudom (realno gledajući, mene svaki webshop oduševi, ali ovdje mi se posebno sviđaju slike odjeće "uživo" tako da točno znate što će vam stići).



White Floral Pleated Skirt


Predivna bijela suknja, proljetnog uzorka koja je nosiva u brojnim kombinacijama te će odlično izgledati i uz starke i uz visoke potpetice. Sviđa mi se kako izgleda i u proljetnom i u ljetnom looku. Također, suknja ovakvog kroja odlično će prikriti široke bokove ;)




White Crochet Pencil Skirt

Za svečanije prigode odlično bi se uklopila bijela čipkasta suknja (jesam li već spomenula koliko volim bijelu boju i čipku :D ). Pristojne je dužine, lijepo ističe figuru i mislim da bi se svaka žena u njoj osjećala kao princeza.




Black High Waist Rivet Striped Skirt


Ova suknja nešto je kraća od prethodne dvije i idealna je za one dane kada želim probuditi djevojčicu u sebi. Mini suknjica koja zaslužuje mjesto u svakom ormaru.



Navy Short Sleeve Floral Coins Print Dress

Veselo, šareno, proljetno! Tri riječi koje u potpunosti opisuju ovu divnu haljinu koja bi uljepšala i najtmurniji proljetni dan (a nadam se da će nam proljeće donijeti što manje tmurnih dana). Nekome će se možda činiti prešarenom, ali uz nude torbicu i cipelice, baš kao što to nosi djevojka na slici, izgledat će savršeno.



Green Short Sleeve Hollow Lace Loose Dress

S obzirom na mojih 176 cm visine, ovo bi za mene bila čista majica. I mislim da bi odlično stajala na uske traperice ili tajice. Predivna mi je ova smaragdno zelena boja, kao i čipkasti uzorak tako da se ova haljina s razlogom našla na mojoj proljetnoj wishlisti.



White Half Sleeve Floral Crochet Blouse

Kao da mi suknja nije bila dovoljna, bacila sam oko i na majicu istog uzorka. Što ću kad mi je ova kombinacija predivna. Ne bih kombinirala ovo dvoje zajedno, ali odvojeno mogu reći da paše uz sve. 



Rose Red V Neck Long Sleeve Loose Blouse

Inače obožavam jednostavne komade odjeće. Ova bluza upravo je jedan takav: jednostavan, a efektan odjevni predmet. Bez nekih napadnih detalja, dovoljna je samo predivna ružičasta boja za upečatljiv dojam.




Khaki Long Sleeve Crop PU Leather Jacket

Zadnja stvar na mojoj wishlisti je svakako jakna. Ono što tražim kod jakne je da nikako ne bude pretopla jer ipak je proljeće i očekujem toplo vrijeme, da paše uz većinu ostale odjeće i da nije predugačka (zima je rezervirana za duge kapute i jakne, proljeće za kratke). I uspjela sam pronaći jednu koja odgovara baš svim kriterijima ;)



Jeste li već naručivale sa Sheinside? Jeste li zadovoljne naručenim proizvodima? Što biste stavile na vašu proljetnu wishlistu?

*slike su preuzete sa Sheinside.com

Broj komentara: 9:

  1. Sviđa mi se prva suknja i jakna ;)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Prva suknja je baš bajkovita, definitivno moj favorit :)

      Izbriši
  2. Jako lijepa wishlista, većinu ovoga bi i ja rado nosila :)

    OdgovoriIzbriši
  3. Jako mi se sviđa wish lista, inače nisam fan takvih web shopova i ne nosim takve stvari, ali volim vidjeti na drugima. Ova čipkasta bijela suknja i zelena haljina su mi pre *.*

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti ;) i ja sam bila skeptična oko naručivanja odjeće online, ali volim riskirati i mogu ti reći da me ponekad čak i odjeća sa ebaya oduševi... i izgledom i kvalitetom ;)

      Izbriši
  4. ova bijela čipkasta suknja je prekrasna! divan odabir. ja se ne mogu odvažiti naručivati odjeću preko webshopa, nekako mi to nije to dok ne isprobam na sebi jer mi uvijek na svima ljepše i bolje odjeća izgleda nego na meni. ali svakako sheinside ima krasan izbor!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Moraš se odvažiti ;) uvijek možeš proslijediti prijateljicama, ako tebi ne odgovara, a nekad odjeća sa webshopa bude još bolja uživo (samo treba malo riskirati) :)

      Izbriši
  5. najvise mi se dopada suknja,prelepa je...

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates