ponedjeljak, 9. veljače 2015.

Essence nude ruževi

Drage moje, jako se veselim današnjoj recenziji. Ruževi su moja velika ljubav, ali nekako sam uvijek radije posezala za crvenim i ružičastim, a izbjegavala nude nijanse. Razlog tome bio je strah da će nude ruževi još više isprati moj blijedi ten. O kako sam se prevarila! Nedavno su Essence nude ruževi stigli u Muller-ove i dm-ove prodavaonice, a moj strah od nude ruževa je nestao već na prvi swatch!


Već sam vam najavila hrpu odličnih Essence noviteta koji će nam uskoro stići i obećala da ću mnoge isprobati. Danas vam predstavljam Essence dugotrajne nude ruževe koji su već stigli u prodaju i vjerujem da će jako brzo osvojiti vaša srca. 

Krenimo od ambalaže: već dobro poznata minimalistička ambalaža Essence dugotrajnih ruževa ovog puta je zamijenila svoje crno ruho sa nude bojama koje predstavljaju boju svakog ruža. Po pitanju ambalaže nemam nikakve zamjerke. Čvrsta plastika + dobro zatvaranje (uz poznati klik, kako bismo bile sigurne da je ruž stvarno zatvoren) daju dobitnu kombinaciju.


Essence nude ruževi dolaze u 5 nijansi: 01 wearing only a smile, 02 porcelain doll, 03 come naturally, 04 it's nude time! i 05 cool nude

Dostupni su u dm-u i Mulleru po cijeni od 19,90 kn. Količina koju dobijete je 3,8 grama, a potrebno ih je potrošiti u roku od 24 mjeseca. 

Ruževi su predivne svilenkaste, kremaste teksture i nanošenje je pravi užitak. Lijepo su pigmentirani i mogu reći da sada primijetim velika poboljšanja kod teksture Essence ruževa nekad i sad. Ne razlijevaju se preko ruba usana unatoč izrazito kremastoj teksturi. Trajnost je solidna, ukoliko u međuvremenu ne ručate jer će te ih nakon ručka ipak morati popravljati.

Nijansa: 01 Wearing only a smile



Mliječno bijela nijansa koja ne oprašta suhe usnice. Moram priznati da nisam očekivala ovako svijetlu nijansu, jer u pakiranju ipak izgleda nešto tamnije (čak i na swatchu na ruci, ali na mojim usnama je jako svijetla). Ovo je jedina nijansa koja ipak dodatno izblijedi moj blijedi ten pa dobijem bolestan/duh look. Nešto je slabije pigmentirana od ostalih nijansi, ali u 2-3 sloja ipak prekrije usne. Idealna za ljubiteljice jako svijetlih ruževa.



Nijansa: 02 Porcelain doll



Prava nude nijansa, dosta je svijetla, ali blagog bež, gotovo zlatnog odsjaja. Prekriva usne u jednom sloju i neće dodatno isprati blijedi ten. Kao i sve nijanse iz nude linije, divne je, kremaste teksture te ruž klizi prilikom nanošenja. Odlično stoji uz laganiji smokey eyes look.



Nijansa: 03 Come naturally



Divna nijansa, blage smeđe nijanse koja vuče na nježnu ljubičastu. Bojala sam se kako će izgledati na meni jer nisam navikla nositi ovakve nijanse, ali me jako ugodno iznenadila. Odlična je za sve verzije dnevnih lookova, a lijepo izgleda i uz smokey eyes.



Iako ste na prvoj slici mogle vidjeti samo 3 ruža, u međuvremenu sam kupila i nijansu 05 Cool nude pa možete vidjeti kako izgleda na usnama. Prva slika je slikana u hladu, a druga na suncu - hladnom, zimskom suncu :) čitaj:smrzla sam se dok sam uslikala. Slična je nijansi 03 Come naturally, ali ipak više naginje smećkastim tonovima.



Za kraj, svi na okupu. Jedan nedostaje i još uvijek se dvoumim hoću li kompletirati ovu kolekciju. Jedno je sigurno, Essence je napravio odličnu stvar sa ovom nude kolekcijom! Tople preporuke svima, ljubiteljicama nude ruževa, ali i onima koje su ih poput mene, do sada izbjegavale.


Swatch sve 4 nijanse na ruci:


Jeste li isprobale Essence nude ruževe? Kako vam se sviđaju?

22 komentara:

  1. Posljednji mi je definitivno najljepši :)

    OdgovoriIzbriši
  2. 3 i 5 nijanse su sigurno moje.. Ostale su mi presvijetle!!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se ;) ove svijetle bi možda i odgovarale nekome sa tamnijim tenom

      Izbriši
  3. Cool nude je predivna niansa i dok stignu kod nas definitivno ču je kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Nijansa Come Naturally mi je prekrasna, super za svaki dan, moram ju imati :) Nadam se da ih ima jos za kupiti :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Poslijednji mi je prekrasni i mislim da bi mi upravo taj od svih ovdje najbolje stajao :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš je posebna nijansa :) i drago mi je da sam se vratila po njega :D

      Izbriši
  6. Sviđa mi se samo 03 i 05, ove druge dvije mi se nikako ne sviđaju :/

    OdgovoriIzbriši
  7. Zadnje dvije su skroz u mom stilu, ali mi je lijepa jako i Porcelain doll :) zao mi je jedino sto imam dosta suhe usne pa se bojim da bi se to vidjelo, ali ako nisu ispucane, ove nijanse su stvarno predivne <3

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim da bi ti odlično stajale zadnje dvije nijanse ;) Porcelain doll je isto divna, ali da, nažalost naglašava ispucane usne pa će čekati neke toplije dane <3

      Izbriši
  8. 3 i 5 su mi najljepse, jedva cekam da dodju i u BiH pa da i uzivo vidim koji bi mi bio najbolji. Jako volim nude ruzeve, ali te malo tamnije, posto mi svjetliji nikako ne laskaju.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Jako svijetli nude ruževi zahtijevaju savršeno njegovane usne, tako da ih i sama izbjegavam. Ali, nijanse 3 i 5 su predivne i vjerujem da će ti se i uživo svidjeti ;)

      Izbriši
  9. 05 mi je najljepša nijansa, ali ga nisam uspjela nigdje pronaći. Druge nude nijanse sam isprobala i ne sviđaju mi se

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Možda će se obnoviti zalihe ovih ruževa jer koliko sam primijetila stavili su po 4-5 komada od svake nijanse i jako brzo se razrijedila ponuda.

      Izbriši
  10. 03&05 su fantastične nude nijanse!
    Preostale dve ne bih isprobavala, pošto su jako svetle.
    Super swatchevi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti ;) slažem se - fantastične nijanse koje će pristajati svima

      Izbriši
  11. Prvi i posljednji ruž su mi definitivno najljepši! :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates