četvrtak, 15. siječnja 2015.

LOTD & OOTD from 2014.

Odlučila sam uvesti neke promjene na blogu, prihvatiti vaše prijedloge te proširiti vidike i teme postova. Čim prođe studentska utrka sa vremenom i rokovima planiram promijeniti dizajn bloga kako bi bio funkcionalniji i pregledniji. Postovi kojima ću više posvetiti pažnju ove godine su lookovi, outfiti, recenzije zanimljivih proizvoda, isprobavanje noviteta (prvi dojam odmah, recenzija kasnije) a uz recenzije dekorative potrudit ću se priložiti i kompletan look. Seriju postova sa lookovima i outfitima započinjemo danas, pogledom u prošlost sa nekoliko starih lookova.
Izvor slike: www.pinterest.com/pin/146155950382362722/

Odmah na početku moram napomenuti da slike nisu neke kvalitete, slikane su usput, a ne planski. Ubuduće kod ovakvih članaka i slike će biti puno kvalitetnije. Također, nadam se da ću se konačno dogovoriti sa vlastitim obrvama koje uporno odbijaju suradnju. To bi bilo to :) možemo krenuti sa lookovima.

LOTD 1

Lice:
- Max Factor Lasting Performance (101 Ivory Beige)
- Manhattan Trio Effect rumenilo

Oči:
- Artdeco eyeshadow base
- UD Naked 2 paleta
- Essence Sun Club All Over Shimmer (blondes - 01 ibiza sun)
- Essence Eyebrow Stylist Set
- Essence I love extreme crazy volume maskara
- Ebay umjetne trepavice
- L'oreal Super Liner Blackbuster tuš

Usne:
- Essence Stay Matt lip cream (03 Soft Nude)


LOTD 2

Lice:
- Revlon Colorstay za mješovitu do masnu kožu (150 buff)
- Catrice rumenilo (040 Think Pink)

Oči:
- Artdeco eyeshadow base
- Makeup Revolution Iconic 3 paleta
- L'oreal Miss Manga maskara
- J.Cat The Big Eye Pencil (103 Crystal White)
- Essence Eyebrow Stylist Set

Usne:
- Yves Rocher ruž (01 Rose Canyon) + NYX ruž (511 Chaos)


LOTD 3

Lice:
- Revlon Colorstay za mješovitu do masnu kožu (150 buff)
- Essence Sun Club All Over Shimmer (blondes - 01 ibiza sun)
- Catrice sun glow matt bronzing powder (020 deep bronze)

Oči:
- Artdeco eyeshadow base
- Makeup Revolution Flawless paleta
- L'oreal Miss Manga maskara
- Essence Liquid Ink eyeliner

Usne:
- Essence lipliner (08 Red Blush) + Essence sjajilo 


Nakon makeup-a slijede outfiti. U prvom outfitu koji možete vidjeti na slici dolje nosim prugastu, mornarsku majicu iz H&M-a i suknjicu iz Mane koju obožavam. Rijetko kada nađem nešto u Mani, ali kada nađem onda je to pun pogodak. Tako je bilo i sa ovom suknjicom koja je jako kvalitetna, ima puno materijala koji je onako gusto naboran i odlično sakrije jake bokove. Outfit sam upotpunila sa tankim zlatnim remenom i štiklama iz M&G shoes-a (iako ovu kombinaciju volim profurati i uz starke).


U drugom outfitu nosim haljinu dobivenu na poklon tako da ne znam gdje je kupljena. Inače je haljina kvalitetna, ima podstavu i dosta elastina pa mi je žao što ne znam otkud je jer bih vrlo rado nabavila istu takvu samo možda jednobojnu. Outfit je s početka godine gdje sam još imala šiške :) Bež štikle su iste kao i u prethodnom outfitu, kupljene u M&G shoes.


U trećem outfitu nosim haljinu koja je kupljena u Butiku Antonija. Plaćena je oko 150 kn na sniženju, ako se ne varam. Haljina je jako ugodna za nositi, ima puno elastina, a opet nigdje ne steže. Ne prozire se, što mi je jako važno kod haljina bijele boje. Trenutno je sniženje novogodišnje kolekcije pa ako tražite povoljnu haljinu bacite oko na ponudu. Cipele (koje se ne vide) su krem salonke iz Zare.


I to bi bilo to za ovaj put. :) Nadam se da vam se sviđaju ovakvi članci. Imate li kakve prijedloge i preporuke?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates