petak, 9. siječnja 2015.

LCN Vanilla and Cranberry Shortbread lak za nokte

LCN lak za nokte spomenula sam u favoritima za 2014. godinu. Nešto što je u favoritima godine definitivno zaslužuje malo više pažnje pa vam danas donosim recenziju ovog divnog mališana.

Neopisivo sam sretna kada vam mogu predstaviti proizvod koji me oduševio i koji se kvalitetom ističe među ostalim njemu sličnim proizvodima. Do sada nisam imala puno zahtjeva od laka za nokte, ali sada su se stvari malo promijenile.

Na prvi pogled sasvim običan lak za nokte, klasična staklena bočica sa crnim čepom. Otvaranje...i dalje običan lak za nokte, ali već prilikom nanošenja mogla sam primijetiti promjenu. Moram priznati da se ne sjećam kada sam zadnji put isprobala lak za nokte koji u potpunosti prekriva nokat već u jednom premazu. Vjerovale ili ne, sa ovim lakom nema potrebe za više od jednog sloja. Isto tako nema potrebe za baznim lakom ili top coatom

Četkica je standardne veličine, a s njom ćete lako prekriti cijeli nokat u samo nekoliko poteza. Sušenjem, ovaj lak dobiva predivan miris vanilije i brusnice koji traje 2-3 dana, a zatim lagano nestaje. Još jedna posebnost ovog laka je visoki sjaj koji ćete moći primijetiti na slikama niže. Trajnost mu je 4 dana uz obavljanje svih kućanskih poslova i svakodnevno pranje kose.


Cijena ovog laka za nokte je oko 50 kn i možda vam se čini da je previsoka, ako ga usporedite sa drogerijskim lakovima za nokte. Moje mišljenje je da je cijena opravdana visokom kvalitetom i vjerujem da ću nakon što sam isprobala ovaj lak imati nešto veće kriterije pri budućoj kupnji nekih drugih lakova.

Sastav možete vidjeti na sljedećoj slici:


I za kraj ono što svi uvijek volimo vidjeti - kako to izgleda na noktima. Napominjem da sam lak nalakirala u samo jednom sloju, bez baznog laka i bez top coata :) Za sjaj koji možete primijetiti zaslužan je samo i isključivo LCN lak.




Ocjena: 5

Jeste li isprobale LCN lakove za nokte? Ako jeste kako ste zadovoljne, a ako niste biste li ih voljele isprobati?

2 komentara:

  1. Predivna nijansa, još nisam probala LCN lakove, ali čine se zanimljivi :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Svakako su vrijedni pažnje ;) baš sam se ugodno iznenadila

      Izbriši

 
 
Blogger Templates