ponedjeljak, 5. siječnja 2015.

Favoriti u 2014. godini

Već je nekoliko dana nove, 2015. godine proletjelo, a mi se još uvijek prisjećamo lijepih trenutaka iz 2014. uz nadu da će ih u 2015. biti barem duplo više. U protekloj godini isprobala sam hrpu proizvoda od kojih se me neki oduševili, neki samo nakratko razveselili, neki ostavili ravnodušnom, a našlo se i onih koji su me razočarali. Današnji post govori o proizvodima koje sam rado koristila u 2014. godini, koji su me oduševili te koje ću nastaviti koristiti i dalje.


Catrice Camouflage Cream apsolutni je favorit među korektorima i kamuflažnim kremama. Prekriva apsolutno sve - prištiće, crvenilo, razne nepravilnosti, čak i madeže. Koristila sam ju čak i za podočnjake te se također pokazala izvrsnom - odlično prekriva, a ne isušuje.
Recenzija

Revlon Colorstay puder kupila sam nakon puno pročitanih recenzija kolegica blogerica, nakon dužeg čekanja na wishlisti i požalila što sam toliko dugo čekala. Idealan je za zimski period kada mi je potrebno jače prekrivanje, a opet nije toliko težak na licu. Neću puno o njemu jer uskoro pripremam detaljnu recenziju koju ovaj frajer među puderima definitivno zaslužuje.


Makeup Revolution Iconic 3 paleta je koju bih preporučila svakome. Da me probudite usred noći i tražite prijedlog palete koju ćete moći koristiti svakodnevno i za dnevne i za večernje lookove preporučila bih vam upravo ovu paletu. Nijedna me MUR paleta nije razočarala, ali ova mi je nekako posebno prirasla srcu.


Loreal Miss Manga maskara izazvala je podijeljena mišljenja među blogericama. Mene je oduševila toliko da već imam jednu u rezervi, a nanošenje mi je sada kikiriki - u nekoliko poteza obuhvatim sve trepavice. Ako pronađete pravi način za nanošenje, koji će odgovarati vašim trepavicama moći ćete postići pravi "doll eyes" look.
Recenzija


Golden Rose ruž sa vitaminom E otkrila sam u 2014. godini. Sad mi je žao što sam kupila samo jedan i nadam se da ću u 2015. godini nabaviti još barem nekoliko nijansi. Izuzetno kvalitetni ruževi, povoljne cijene i elegantne ambalaže...što još više žena može poželjeti?
Recenzija


Bourjois Rouge Edition Velvet oduševio je srca blogerica, šminkerica i djevojaka koje vole makeup. Inovacija koja je zaslužila posebnu pažnju i vjerujem da je mnogima među omiljenim proizvodima iz 2014. godine. Posebno me veseli činjenica da stižu nove nijanse ovih ljepotana i sigurna sam da ću se počastiti sa još nekoliko.


LCN lak za nokte još je jedan proizvod čiju recenziju uskoro možete očekivati. Sigurno sad mislite :"Šta ova drobi, običan crveni lak za nokte, kao i svaki drugi." A-a :) ovaj je ipak poseban jer miriši po vaniliji. Kako se lak suši na noktima razvija se predivan miris koji traje dan-dva, nakon čega nestaje.


Schwarzkopf Gliss Million Gloss regenerator oduševio me od prvog korištenja. Općenito volim regeneratore koji se ne ispiru, a ako još pronađem onaj koji zaista radi ono što obećaje imamo favorita. Tako je bilo i sa ovim - povoljna cijena, sjajna kosa, zaglađeni vrhovi i brzo se našao u mom srcu i omiljenim proizvodima u 2014.


LRP termalna voda proizvod je bez kojeg bi mi život bio puno teži. Zna to svaka djevojka koja vodi bitku sa dehidriranom kožom. Ova termalna voda pruža instant osvježenje koži, a uz dugotrajnije korištenje primijetila sam zdraviji izgled kože i smanjenu pojavu prištića.


Koji su vaši omiljeni proizvodi u 2014.?

Broj komentara: 7:

  1. Odličan odabir proizvoda, vidim da dijelimo dosta favorita :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Baš mi je drago da dijelimo favorite :) uvijek mi je teško odabrati najdraže proizvode, ali ovi su me stvarno oduševili

      Izbriši
  2. Meni i sestri je ova LRP vodica izazvala kontra efekt, lice prekriveno prištićima. Što se tiće Bourjois ruža, imam taj isti, ali mi jako smrdi po tinti i to osjetim i kada mi je na usnama pa ga baš i ne nosim

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Velvet ruž ima intenzivniji miris, ali zbog odlične kvalitete mu to opraštam :)
      Baš me čudi ovo za LRP termalnu, možda je do nekog drugog proizvoda koji ste koristile

      Izbriši
    2. ne, ne. baš do ovog. Imam iskustva s LRP proizvodima od kako su lansirani na naše tržište. Paše mi par stvari, a opet par nikako, totalni kontra efekt, uključujući ovu vodu

      Izbriši
  3. Odlični favoriti, 90% njih i sama obožavam :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates