četvrtak, 8. siječnja 2015.

Essence Come to Town ruž za usne

Danas je vrijeme za jednu kratku, ali slatku recenziju. Essence kolekcije uvijek me razvesele i oduševe kreativnim, kvalitetnim i izuzetno povoljnim proizvodima, a tako je bilo i sa blagdanskom Come to Town kolekcijom.


Jako sam tužna što u blagdanskoj gužvi nisam stigla nabaviti proizvode iz Come to Town kolekcije. Gotovo svi proizvodi su mi se svidjeli i privukli me predivnom ambalažom, ali dok sam stigla do dm-a više ništa nije ostalo (znači da se i drugima svidjela ova kolekcija). Ipak, sreća mi se osmijehnula i uspjela sam ugrabiti predivan ruž, čiju recenziju danas čitate. 

Ruževi iz Come to Town kolekcije dolaze u dvije predivne nijanse: 01 is that you santa? i 02 wrapped in pink. Moja nijansa je 01 is that you santa?

Ambalaža je prava blagdanska i vjerujem da bi većina djevojaka prije posegnula za ovakvom ambalažom nego klasičnom crnom na koju smo navikli. Čvrsto se zatvara, a mat izgled daje dodatni dojam elegancije.


Tekstura je kremasta, bez šljokica i shimmera, sjajnog finisha. Predivno se nanosi i već sa jednim slojem prekriva prirodnu nijansu usana, a dodatnim slojem pojačava se intenzitet boje. 

Trajnost je solidna, ako uzmemo u obzir da se radi o jako kremastoj teksturi. Preživljava kavu, čaj ili sokić, ali ćete ga nakon ručka morati popravljati. Ono što se meni jako sviđa je da ne isušuje usne i ne ističe već postojeću isušenost (koja je kod mene trenutno katastrofalna). Ne uvlači se u borice i ne prelijeva preko ruba usana unatoč kremastoj teksturi. 

Cijena ovog ruža je 19,90 kn, a smatram da je zaslužio i puno višu cijenu ako gledamo kvalitetu. Ako ga usporedim sa ostalim ruževima, mogu reći da ne kaska puno za Max Factorovim Colour Elixir ruževima za usne; razlika je u pigmentiranosti gdje bi za samo nekoliko bodova pobijedio MF Colour Elixir.



Izražajnost boje ovisi o osvjetljenju, od tamnije koraljne u sjeni do prave nježno crveno - koraljne nijanse na suncu. Swatcheve sam radila redom: u sjeni, na suncu i pod umjetnom rasvjetom.




Ocjena: 5+

Jeste li isprobale Essence Come to Town blagdansku kolekciju? Koji su vaši favoriti iz Come to Town kolekcije? Kako vam se čini ovaj ruž?

4 komentara:

  1. Jesam, obe nijanse. Više mi se dopada Wrapped in Pink, ali i ova je jako lepa. Divno ti stoji :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvala ti :) planirala sam kupiti i nijansu wrapped in pink, ali se rasprodala dok sam ja došla do dm-a

      Izbriši
  2. Predivna mi je ova nijnasa, ako naiđem na nju u Dm-u ili Mulleru svakako ću je nabaviti :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I meni se jako sviđa. Nije napadna, a opet je uočljiva :)

      Izbriši

 
 
Blogger Templates