četvrtak, 18. prosinca 2014.

Moment lakovi za nokte

Drage moje, vjerojatno ste već odavno primijetile Moment kozmetiku u Offertissima prodavaonicama. Povoljne cijene i raznovrsne boje sigurno su vas natjerale da se zapitate kakva je kvaliteta... Upravo to razlog je zašto sam se dugo vremena premišljala kupiti ili ne. Jesam li požalila? Saznajte u nastavku...


Priznajem, imala sam grozne predrasude prema Moment kozmetici upravo zbog niske cijene. Stalno sam imala dojam da se radi o kozmetici tipa China shop, sve dok na poleđini nisam vidjela "Made in Spain" i istog trena su se dva mališana našla u košarici.

Lakovi su u potpunosti uklonili moje predrasude prema jeftinim proizvodima. Odlični su! Usudila bih se reći i kvalitetniji od dosta skupljih lakova. Nešto su rjeđe teksture, ali u 2-3 sloja u potpunosti će prekriti nokat. Ono što je jako važno kod lakova koje morate nanijeti u više slojeva je sušenje, a tu zaslužuju čistu peticu. Jako se brzo suše i nema straha da ćete lak okrznuti negdje jer se nije dobro osušio.

Moment lakovi se lagano nanose, u samo nekoliko poteza. Ne ostavljaju mjehuriće i imaju divan sjaj čak i bez top coata. Trajnost je kao i kod većine lakova 3-4 dana. I na kraju, nisu mi oslabili nokte niti uzrokovali listanje i slično čega sam se bojala :)


Prvi lak koji sam uzela je divne baby plave boje. Za potpuno prekrivanje potrebna su 3 sloja, ali ako ste opreznije prilikom nanošenja možete nokat prekriti i sa 2 sloja.


Drugi lak je metalik sive boje. Nanošenje je nešto teže, ali tako je sa svim metalik lakovima. Trajnost mu je odlična, izdrži i duže od 4 dana. Za potpuno prekrivanje dovoljan je samo jedan sloj.

Kako to izgleda na noktima, možete vidjeti na sljedećim slikama...




Cijena: 9 kn
Ocjena: 5

Jeste li već isprobale Moment kozmetiku? Imate li predrasude o jeftinim proizvodima?

Broj komentara: 7:

  1. Odlično! :-) Baš tražim neke lakove da upotpunim kolekciju, a nakon ove recenzije, mislim da ću ih morati probati!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja planiram upotpuniti kolekciju ovim lakovima, baš su me ugodno iznenadili ;)

      Izbriši
  2. Volim njihove lakove, a ovaj metalom sivi mi izgleda odlično! :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se ;) odlično izgleda. Prvi mi je na polici zapeo za oko :)

      Izbriši
  3. Ti lakovi su odlični!! Ja ih u svojoj kolekciji imam 9!!! Odličan izbor boja, a o kvaliteti da ne pričam!!!

    OdgovoriIzbriši
  4. Jako lijepo izgledaju lakovi, pogotovo metalik sivi :) Nemam predrasude prema jeftinim stvarčicama, ali me nekako Offertissima odbija kao trgovina, ponajviše radi mirisa tako da više ne ulazim u njihove dućane :D

    OdgovoriIzbriši
  5. Plavi mi je posebno lijep :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates