četvrtak, 11. prosinca 2014.

Golden Rose ruž sa vitaminom E

Pozdrav ljepotice. Moja manija kupovanja ruževa se nastavlja (zapravo sam obećala da nakon ovoga do kraja godine više neću kupiti niti jedan, a sad...vidjet ćemo koliko ću uspjeti u svom naumu). Ovog puta mjesto u mojoj kozmetičkoj torbici dobio je jedan Golden Rose ruž.


Golden Rose ruž dolazi u zlatnoj kartonskoj kutijici. Strašno mi se sviđa kada ruž dobijem u takvom "dodatnom" kartonskom pakiranju jer imam dojam da proizvođač vodi brigu o izgledu ambalaže, a i sam ruž tada djeluje puno elegantnije. 


Ambalaža samog ruža je klasična crna sa zlatnim slovima i zlatnom unutrašnjosti. Količina ruža koju dobijete je 4.2 grama, a cijena 25 kn (Osijek, TC Portanova). Ruževi su dermatološki testirani, njeguju usne, a jedan ruž nakon otvaranja trebale biste potrošiti u roku od 24 mjeseca.


Nijansa koju sam ja odabrala je 92. Sve nijanse možete pogledati na službenoj web stranici. U zadnje vrijeme kupovala sam samo tamne i crvene nijanse pa mi je trebalo nešto da razbijem "crvenilo", a što je bolje za to od baby roze nijanse :) .


Tekstura ruža je kremasta, ne sadrži shimmer, ali daje divan sjaj usnama. Prilikom nanošenja klizi po usnama i već u jednom sloju prekriva prirodnu boju usana - pigmentacija za 5+. Ne uvlači se u borice usana i ne razlijeva preko ruba usana. 

Kako sadrži vitamin E, obećaje njegu usana i to zaista i radi. Odlično njeguje čak i već isušene usne te ubrzava oporavak. Tako nešto nisam očekivala od ruža i jako me ugodno iznenadio.

Po pitanju trajnosti je također solidan. Teško je od kremastog ruža koji njeguje usne očekivati još i maksimalnu trajnost, što bi se reklo i ovce i novce :) . Nakon ručka ćete ga morati popraviti, ali inače traje do 3 sata što je sasvim zadovoljavajuće.

Sastav možete vidjeti na slici ispod:


Swatch na koži i na usnama:




Zaključak:
Kvalitetni, pigmentirani, a povoljni ruževi koji osim klasičnih pozitivnih karakteristika jednog ruža još i njeguju usne. Definitivno ću nabaviti još nijansi jer su me oduševili.

Ocjena: 5/5

Jeste li već isprobale Golden Rose ruževe? Kako ste zadovoljne njima?

4 komentara:

  1. Nedavno sam kupila svoje prve nude nijanse, i neki dan otišla po koraljni..i oduševljena sam..prvenstveno zbog pigmenatacije, drugo zbog pakiranja..treće zbog cijene. I sama imam post o njima, toliko su divni da su definitivno zaslužili :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Slažem se ;) puno blogerica ih hvali i u potpunosti to zaslužuju

      Izbriši
  2. Ova mi nijansa nikako ne bi stajala,al baš nikako :D
    Stvarno želim isprobati neki GR ruž kad svi rejvaju o njima:)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Još nisam čula da su nekoga razočarali tako da svakako isprobaj ;)

      Izbriši

 
 
Blogger Templates