srijeda, 17. prosinca 2014.

Blagdanski poklon paketi

Stiže nam "the most wonderful time of the year" :) Jeste li već u blagdanskom raspoloženju? Božić nam se opasno približio i pravo je vrijeme da nabavite darove za svoje najmilije (ako već niste). Današnji članak posvećen je cjenovno raznovrsnim prijedlozima, ali sam se ipak trudila bazirati na pristupačnim proizvodima.

Izvor slike: festivalsadvices.com

Collistar nudi odličnu opciju za Božićni paketić. Set koji se sastoji od Shock maskare, crne kajal olovke za oči i toaletne torbice oduševit će svaku djevojku. Cijena seta je 139 kn, a možete ga pronaći u Douglasu.

La Croa je inovativan hrvatski brend koji zvuči jako obećavajuće. Njihovi proizvodi bazirani su na prirodnim sastojcima. La Croa liniju čine četiri proizvoda: šampon, regenerator, maska i ulje za kosu. Kao i mnogi drugi brendovi i oni su odlučili pripremiti blagdanske setove kako bi nam olakšali kupovinu. La Croa proizvodi dostupni su u Mulleru.


Oriflame-ova kolekcija Essentials sa uljem makadamije koja sadrži hranjivu kremu za lice, hranjivu masku za lice i balzam za usne, idealan je poklon za djevojke/žene koje vole njegovanu kožu i divan miris ulja makadamije


Prijedlog koji bi oduševio svaku ljubiteljicu nail-arta i lakova za nokte općenito je Avon-ova Stardust kolekcija. Kako biste reagirale da vam netko pokloni cijelu ovu kolekciju? Vjerujem da bi bile oduševljene i sa samo nekoliko ovih stvarno predivnih nijansi. Cijena jednog laka je 25 kn.

Osim divnih lakova pravih blagdanskih nijansi, Avon nudi i odlične Luck setove za "žene od mirisa"(i muškarce) uz koje nećete morati puno razmišljati što kupiti i kako zapakirati jer je ambalaža predivna. Cijena Luck setova je 169 kn.



Yves Rocher standardno svake godine nudi neodoljive ponude koje mirišu i preko slika. Ove godine predlažem vam kolekciju kruška-karamela koja je pravo blagdansko osvježenje u moru dobrog starog jabuka-cimet mirisa.


Naš dragi dm drogerie markt nudi odlične ponude za blagdane:
  • 40% popusta na određene mirise
  • 30% na sve poklon-pakete*
  • 30% na Keune proizvode, osim boja za kosu
  • zamijenite 50 active beauty bodova za Adventski kalendar i ostvarite 50 % popusta na odabrane proizvode.

* osim poklon-paketa iz odjela specijaliziranih proizvoda i bezreceptnih lijekova te igračke i Remington uređaje

Osim parfema i ostalih sitnica u dm-u vas čekaju i odlični Essence setovi. X-mas set sastoji se od toaletne vode "like a day in a candy shop" i dva effect laka za nokte. Možete ga kupiti po cijeni od 69,90 kn.
Odlične, već upakirane poklon setove nudi Melvita. Ovo je odličan izbor za sve koji su u žurbi i nemaju vremena slagati i pakirati poklone. Moram priznati da bih i sama bila oduševljena kada bi me dopao jedan od predivnih Melvitinih poklon setova :D

Prvi Melvitin paketić nosi naziv Osvježavajuća ruža. Poklon set sadrži: Osvježavajuću rosu za tuširanje, 200 mlRužinu osvježavajuću maglicu, 50 ml Ružin nektar za hidrataciju, 15 ml i poklon vrećicu.
Cijena poklon seta je: 150 kn


Drugi Melvitin paketić nosi naziv Blistavo zlato i vjerujem da će oduševiti svaku šminkericu. Poklon set sadrži: Iznimni gel za tuširanje, 250 mlIznimno sjajilo za usne, 5 mlIznimno zlatno ulje, 17 ml i predivnu toaletnu torbicu.
Cijena seta je: 219,90 kn


Za ljubiteljice citrusnih mirisa tu je poklon set Sočni agrumi. Poklon set sadrži: Energizirajući gel za tuširanje, 200 mlEnergizirajuće mlijeko za tijelo, 200 ml i poklon kutijicu. 
Cijena poklon seta je: 196,56 kn



Zadnji Melvitin paketić namijenjen je za naše jače polovice. Poklon set sadrži: Pjenušavu kremu za brijanje, 150 ml Balzam poslije brijanja, 50 ml. Sve to dolazi zapakirano u divnu božićnu kutijicu tako da ne morate brinuti oko zamatanja. 
Cijena ovog seta je: 252,80 kn


Za kraj današnjeg članka otkrit ću vam što sam ja kupila svojoj jačoj polovici (nadam se da ovo neće vidjeti do Božića). Nekako mi je uvijek problem izabrati dar za Njega. Ove godine išla sam linijom manjeg otpora i kupila mu ono što već dugo gleda, ali još uvijek nije odlučio kupiti. Sigurno postoji nešto što i vaša jača polovica dugo želi, ali "neće sad bacati novce na to" :) Poznato?

Remington PR1250 PowerSeries brijaći aparat kupila sam u dm-u po cijeni od 339 kn. 
Volite li kupovati božićne darove? Jeste li već obavile svoj ovogodišnji blagdanski shopping? Što ste kupile?


Broj komentara: 5:

  1. Obožavam kupovati darove i već sam većinu kupila :) Meni su jako dragi i pokloni iz Lush-a, oni šta su već upakirani :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I ja volim poklone iz Lusha-a, ali za njih ipak čekam sniženja :)

      Izbriši
  2. Sviđa mi se Collistarov paketić :) Volim kupovati poklončiće iako sam se ove god odlučila za online shopping kako bih izbjegla gužve po shopping centrima.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Meni je baš nekako gušt kupovati po shopping centrima za blagdane :) ne zbog gužve, nego zbog božićnih ukrasa...samo što onda uvijek kupim i ono što nisam planirala :D

      Izbriši
  3. Lijepo.. za svakoga ponešto :) Ja se recimo ne bih bunila protiv ovakve kolekcije Avon lakova. Skromno :D Nisam još ništa stigla, tolika mi je gužva na poslu da ću sve morati u zadnji čas, već mi to lagano prelazi u tradiciju. Sve me strah ući u dm, moram si za to odvojiti jedan cijeli dan :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates