srijeda, 10. prosinca 2014.

Bell Precision Lipliner

Sigurno ste već primijetile novu šarenu policu koja vas mami u Kozmu. Radi se o Bell kozmetici koja je popularan brend u Europi, a odnedavno je dostupna i nama. Bila sam u Kozmu...i naravno nisam izašla praznih ruku jer sam morala isprobati nešto i od ovog brenda. Ovaj put je to olovka za usne Bell Precision Lipliner.


"Brend Bell osnovan je 1983. godine u Poljskoj te je u rekordnom roku osvojio pripadnice ljepšeg spola i postao vodeći poljski kozmetički brend. Danas je prisutan na više od 30 tržišta u svijetu te posjeduje najsuvremeniju opremu za proizvodnju vrhunske šminke. 
Najnoviji modni trendovi, kvaliteta i pristupačna cijena odlike su Bell kozmetike čiji vlastiti profesionalni laboratorij za proizvodnju ponosno ističe kako njihovi proizvodi nisu testirani na životinjama."

Bell u svojoj ponudi nudi široku ponudu proizvoda: ruževe, sjajila, olovke za usne i oči, maskare, tuševe za oči, sjenila, pudere, rumenila, lakove za nokte.

Bell Precision Lipliner dolazi u elegantnoj srebrnoj ambalaži. Ova olovka za usne se ne šilji nego ima sistem na odvrtanje što je za mene veliku plus jer nikako nisam na ti sa šiljenjem olovaka :D . Ipak, voljela bih da je ambalaža malo čvršća jer mi je nakon nekoliko korištenja vrh ovog plastičnog (ružičastog) dijela napuknuo.

Tekstura je kremasta, jako se lako nanosi i odlično je pigmentirana. U jednom nanosu prekriva u potpunosti prirodnu boju usana, Nije suha kao što to znaju biti olovke i ne isušuje usne. Trajnost je oko 4 sata, s tim da ćete ju morati popravljati nakon ručka. Sa usana prvo nestane onaj sjajni dio, dok se boja zadržava još neko vrijeme. Ne uvlači se u borice usana i ne razlijeva se preko ruba usana.


Nijansa koju sam ja odabrala je 09. Ako se ne varam, dostupne su nijanse od 01 do 10. Nijansa 09 je nježna ružičasto-koraljna nijansa i odgovarat će svim podtonovima.

Količina koju dobijete je 5 grama, a cijena 21.99 kn.


Swatchevi na usnama, iz raznih kuteva kako bi boja bila što vjernije prikazana (a i sviđa mi se kako olovka izgleda na usnama :P ).




ZAKLJUČAK:
Izuzetno sam zadovoljna ovom olovkom za usne i sigurno ću isprobati i druge proizvode ovog brenda. Kvalitetna je, odlično pigmentirana i što je najvažnije kremasta, a ne suha kao što to često znaju biti olovke za usne.

Ocjena: 4.5/5

Jeste li već isprobale nešto od Bell Cosmetics? Koristite li olovke za usne ili ste vjerne ruževima?

2 komentara:

  1. Nisam još probala Bell Cosmetics. Olovčica izgleda jako dobro, a i cijena je stvarno povoljna :) Uz ruževe obavezno uvijek koristim i Avonove olovke i zadovoljna sam njima.

    OdgovoriIzbriši
  2. Isprobaj svakako ;) odlični su im proizvodi.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates