petak, 28. studenoga 2014.

Ebay recenzije #1

Vjerujem da će vam današnji članak biti zanimljiv i koristan. I sama volim unaprijed vidjeti što se točno dobije kada se naruči sa svemogućeg ebaya, ali nažalost rijetki stavljaju slike pristiglih proizvoda ili stave slike, a onda im se nekim čudom zagubio link s kojega su naručili (a svi znamo koliko različite mogu biti iste stvari od drugih sellera). Pa krenimo sa mojim ovomjesečnim "ulovom"... :)

1. Ogrlica:
Link: Women Novelty Tribal Pearl Resin Stone Rivet Pendant Collar Link Chain Necklace


Stigla za točno 2 tjedna.  Kvalitetna, nije lagana, ali ni preteška. Tek kasnije sam primijetila da nema jednog spoja kod ovih plavih i zelenih dijelova, ali čak i bez njega stoji savršeno i ništa se ne pomiče. Velika je (nisam ju slikala na sebi jer to ostavljam za članak sa outfitima) i savršeno pristaje uz jednostavne kombinacije.

2. Ogrlica


Također, stigla za točno 2 tjedna. Predivna, uživo boja nije toliko žuta nego baš poput pravog zlata. Ima težinu i odlično stoji. Perle su dobro pričvršćene i nema straha da će koja otpasti. Zapravo mi je ova ogrlica ljepša od Zarine po kojoj je rađena, jer su perle sitnije, a to mi u konačnici puno ljepše izgleda na vratu.

3. Ogrlica



Moj favorit! Najljepša ogrlica koju sam vidjela. Savršeno napravljena, čvrsti spojevi, ništa se ne odvaja, ima težinu - čisto savršenstvo. Odlično pristaje uz večernje kombinacije, iako bih ju najradije nosila stalno. Puno ljepša uživo nego što je prikazano na sellerovoj slici. I ona je stigla za 2 tjedna.

4. Ogrlica
Link: Charm Fashion Jewelry Pendant Chain Crystal Choker Chunky Statement Bib Necklace



Sa ovom ogrlicom nisam najsretnija. Divna je i veseli me svaki pogled na nju, ali sumnjam da će preživjeti nekoliko nošenja. Ovaj donji dio je pretežak za tanke trakice koje ga drže, a i spojevi mi ne djeluju baš najsigurnije. Boja se nešto razlikuje od sellerove slike - zeleni dijelovi su uživo puno intenzivniji što možete vidjeti na mojoj slici. Osim toga, kad je stigla imala je nekih dijelova viška između ovih cirkona :D Sve u svemu, krasna ogrlica - za gledanje.

5. Ogrlica



Ponovo jedna kvalitetna ogrlica za koju nemam zamjerke. Stigla za 2 tjedna, perfektna. Ima težinu, kvalitetno izrađena, čvrsti spojevi, sve bez greške. Volim ovakve ogrlice jer jednako dobro izgledaju uz običnu bijelu majicu i traperice kao i uz večernju haljinu. Vjerujem da će trajati i trajati.

6. Ogrlica
Link: Unique Occident Bohemia Fashion Crystal Resin Drop Flower Nice Choker Necklace



Zadnja ogrlica :) ali ništa manje lijepa. Kvalitetna, čvrsta, ima težinu. Boja identična sellerovoj slici (možda mrvicu intenzivnija). Brinu me samo ovi okrugli cirkoni. Na dodir se ne mrdaju, ali većina takvih mi je brzo otpala sa ogrlica i narukvica. Nadam se da ovi neće :) Stigla za 2 tjedna.

7. Sat Geneva
Link: Mystic Women Casual Geneva Roman Numerals Faux Leather Analog Quartz Wrist Watch





Nisam se mogla odlučiti za boju pa sam naručila 3 komada :D Bijeli i mint stigli su za 2 tjedna, a crni za 17 dana. Kada sam ih kupovala nije bilo toliko boja (hvala Bogu), mislim da je bilo svega 5 ili 6. Satovi su odlični i za ovu smiješnu cijenu mi je svejedno hoće li raditi godinu dana ili 4 godine. Zasad svi rade kao po špagi.

8. Sat Geneva
Link: WOMEN'S CUTE GENEVA ROMAN NUMERAL FAUX LEATHER QUARTZ ANALOG WRIST WATCH PRESENT





Ponovo Geneva satovi, ali jednostavniji nego prethodni. Odlični su za svakodnevne kombinacije i jedva sam se suzdržala da ih ne naručim u svim bojama. Na rozom satu nedostaje jedna rupica, ali mi to ne predstavlja problem jer mi je uvijek potrebna ona zadnja. Nisu nešto pretjerano kvalitetni, ali prema mojoj procjeni izdržat će barem godinu dana. Stigli za 2 tjedna.

9. Narukvica
Link: New Design Fashion Swarovski Crystal Quell Letters Golden Bracelet



I na kraju jedna narukvica, koja je zapravo zalutala u narudžbu jer sam ja bila uvjerena da se radi o ogrlici i uopće nisam čitala naslov i opis nego samo stisnula Buy. Meni je prevelika, ali ako imate prosječnu debljinu ruke bit će sasvim ok...ja nemam prosječnu debljinu ruke i imam problem sa narukvicama (i prstenjem između ostalog) jer odgovarajuću veličinu mogu naći samo među dječjim nakitom. Vratimo se mi na Guess narukvicu - kvalitetna i slatka, lagana i ne postoji ništa što bi se moglo strgati na njoj (eventualno da promijeni boju). Preporuke ako ste ljubiteljice narukvica i Guess-a. ;)

Naručujete li sa ebaya? Želite li da nastavim sa ebay recenzijama?

Broj komentara: 14:

  1. Volim čitati ovakve postove i svakako nastavi sa njim!!! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Super ulovi :) definitivno koristan post :) 2. i 5.ogrlica su mi apsolutni favoriti <3

    OdgovoriIzbriši
  3. super su mi ovakvi postovi, slazem se :D
    samo me zanima jel ijedna ogrlica dosla s oznakom ili natpisom zara? ili nekim drugim? pitam zbog carine :D hvala :D

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Niti jedna ogrlica nije došla sa oznakom tako da nema straha od carine ;)

      Izbriši
  4. Super ulovi,sviđaju mi se ovakvi postovi :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Super su mi ovakvi postovi, sve stvarčice su stvarno prekrasne :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Da li narucujes sminku i kistove s ebaya isto? :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Da ;) ovih dana će na Šminkerici članak sa recenzijom kistova s ebaya.

      Izbriši
  7. Ne bojiš se carine, obzirom da naručuješ fejkove? Ja se ne usuđujem naručivati "marke" tipa guess, pa ni geneva

    OdgovoriIzbriši
  8. Ne, jer se nikada ne otvaraju ovakvi maleni paketići. Također, niti jedna ogrlica nema nikakvu oznaku pa se nema na temelju čega cariniti. Što se tiče Geneva satova ne vidim problem, nisu kopije nego originali :) radi se o jeftinom brendu koji radi satove po uzoru na poznate marke, ne identične nego samo slične.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates