petak, 14. studenoga 2014.

Bruno Banani Pure Woman edt

"Zavedi kao anđeo pa uživaj kao mali vrag."

Što može podići raspoloženje u vrijeme kada imaš 59871 kolokvij, uz to moraš napisati barem nekoliko seminara, a šećer na kraju je još ona zadaća koja vrišti "Riješit ću to...sutra."? Parfem! I to onaj koji miriši na pozitivu i dobro raspoloženje.

"Marka Bruno Banani je osnovana 1994. i brzo se razvila u kult oznaku! Posebno obilježje su asimetrične boce u kojoj su Bruno Banani parfemi predstavljeni elegantno i ponosno."

Bruno Banani Pure Woman edt kreiran je 2007. Dolazi u bočici od 20 ml ili 40 ml, a cijena varira od prodavaonice. U Douglasu ćete za 20 ml platiti 149 kn, dok je u dm-u cijena za 40 ml 199 kn i na to možete iskoristiti dm-ov popust od 25% (uvijek te popuste iskoristim na parfeme).


Bruno Banani toaletna voda dolazi u staklenoj asimetričnoj bočici ružičaste boje koja oblikom podsjeća na ženske obline. Stabilna je, iako se na prvi pogled može činiti kako bi se zbog zakrivljenosti mogla prevrnuti.


Teško je opisati miris, ali vjerujem da će ljubiteljice slatkastih cvjetnih nota prepoznati ovaj miris. Topao, nježan, a odvažan. U gornjim notama je nježna frezija, crni ribizl i zelena mandarina, a u srcu ciklama, božanstveni božur i egzotični mango. Bazu čine vanilija i amber. Odlična kombinacija koja je stvorila topao, baršunast parfem sa slatkim voćnim notama koje se divno ljube sa osebujnim, puderastim mirisom ambera.

Volim ga koristiti. Uz njega se osjećam sređeno, dotjerano i elegantno čak i kada sam raščupana, u trenirci jer nemam volje za sređivanje. Ekspresno popravlja dan, njegov slatkast miris jednostavno mami osmijeh na lice. Iako se radi o toaletnoj vodici izuzetno je postojan. Nakon 8 sati, kada umorna sjednem sa preostalo tek toliko snage da stvari bacim na trosjed tu je Pure Woman...i dalje postojan, kao da govori prava si žena, izdržala si još jedan naporan dan.

Sve pohvale za ovaj divan miris. Cijena je zaista prihvatljiva, a ono što dobijete sigurno vrijedi barem dva puta više jer često puno skuplji mirisi ne izdrže duže od 4 sata.

Sastav možete vidjeti na sljedećoj slici:


Jeste li probale Bruno Banani parfeme? Kako vam se sviđaju? Imate li favorita?

Nema komentara:

Objavi komentar

 
 
Blogger Templates