četvrtak, 30. listopada 2014.

Essence Lash Princess maskara


Nakon recenzije Plump No Clump! maskare na Šminkerici, vrijeme je za recenziju Lash Princess maskare za koju ste sigurno čule, ali ju možda još niste stigle isprobati jer se u nekim dm-ovim prodavaonicama rasprodala jako brzo.


Što kaže Essence?
"Kraljevski! lash princess maskara s specijalno oblikovanom kobra četkicom prekriva svaku pojedinačnu trepavicu te pruža dramatičan volumen i veličanstven izgled. za intenzivne lepršave trepavice. zahvaljujući inovativnom pakiranju i 3 D poklopcu ova maskara izgleda poput princeze."



Lash princess maskara ili "princeza" kako ju ja volim zvati dolazi u preslatkoj ambalaži. Elegantna crna sa kombinacijom slatkih rozih dijelova osvojit će sve djevojke koje padaju na lijepu ambalažu. Zbog 3D ukrasa djeluje veće od ostalih maskara pa ćete ju lako uočiti na polici, ali zapravo veličinom ne odskače od recimo I love extreme volume maskare.


Cijena maskare je 28,90 kn, a možete ju kupiti u dm-u ili Mulleru. Dobijete 12 ml koje biste trebale potrošiti u roku od 6 mjeseci.

Slijedi ono najvažnije :) efekt koji daje ova maskara. Duge, guste, crne trepavice - najkraći mogući opis ove maskare. Ali, prvo o četkici. Četkica je ono što ovu maskaru čini posebnom (pored ambalaže :D ). Pokazat ću vam slike iz dva kuta kako biste mogle vidjeti što je to toliko dobro kod ove četkice. Ona savršeno obavija svaku trepavicu i produžuje ju od korijena do vrha, uz to hrpa sitnih dlačica odlično raščešlja trepavice.



Bez preuveličavanja, riječ je o odličnoj maskari za povoljnu cijenu. Idealne je teksture (niti previše mokra niti previše suha). Lijepo produži trepavice i daje volumen već sa jednim slojem, a moguća je nadogradnja sa više slojeva bez grudica. Maskara bez problema izdrži cijeli dan, ne trusi se i ne razmazuje. Ukratko, maskara za čistu peticu!



Sastav:
AQUA (WATER), CERA ALBA (BEESWAX), PARAFFIN, CARNAUBA (COPERNICIA CERIFERA) WAX, ACACIA SENEGAL GUM, STEARIC ACID, PALMITIC ACID, HYDROGENATED LECITHIN, CERA MICROCRISTALLINA (MICROCRYSTALLINE WAX), AMINOMETHYL PROPANOL, MAGNESIUM SILICATE, GLYCERIN, HYDROXYETHYLCELLULOSE, POLYIMIDE-1, ETHYLHEXYLGLYCERIN, PHENOXYETHANOL, CI 77499 (IRON OXIDES)

Jeste li već isprobale Lash Princess maskaru? Kako se vama svidjela?

Broj komentara: 6:

  1. S ovim što si napisala da se NE razmazuje, ne bih se složila. Meni se dosta jako istopi po kapcima, odnosno na kraju dana imam jake crne krugove oko očiju, ali unatoč tome mi je možda najbolja maskara koju sam dosad probala, preodličan efekt i koristim ju unatoč razmazivanju, samo pripazim da svakih par sati s prstima prođem ispod očiju i obrišem ono što se razmazalo.

    OdgovoriIzbriši
  2. Vidiš baš me iznenađuje to jer imam masne kapke i izdrži mi cijeli dan bez da se igdje razmaže. Ipak, vjerujem da je to i do samih trepavica :/

    OdgovoriIzbriši
  3. Efekt koji daje mi se jako sviđa, svakako je valja isprobati :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Za tu cijenu svakako :) javi kako ti se svidjela, ako isprobaš

    OdgovoriIzbriši
  5. I ja sam je kupila, isprobala sam je tek jednom-dvaput i za sad mi se sviđa i ne, ni mene se niti malo ne razmazuje :)

    OdgovoriIzbriši
  6. Mislim da je to razmazivanje individualno, nekome se većina maskara razmazuje, nekome niti jedna :) Nadam se da će ti se s dužim korištenjem ipak više svidjeti :D

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates