ponedjeljak, 8. rujna 2014.

Gliss Kur 6 Miracles Oil Essence

Nakon isprobavanja hrpe proizvoda za olakšavanje stiliziranja moje užasno neposlušne kose konačno sam pronašla proizvod koji mi odgovara i moja njega kose svela se na šampon, regenerator i moj novi HG proizvod - Gliss Kur 6 Miracles Oil Essence.


6 dragocjenih učinaka 6 miracles ulja za kosu:

1. Anti-slamnati učinak
2. Zaštita od topline
3. Smanjuje "cvjetanje" tj. pucanje vrhova
4. Olakšava stiliziranje
5. Njega i oblikovanje kovrča
6. Luksuzna kosa


Nezgodno je njegovati suhe vrhove kada imate masno tjeme. Ako previše njegujem kosu, ona se sve brže i brže masti, a ako ju tretiram sa šamponima za masnu kosu, problem postaju suhi vrhovi. To je začarani krug borbe sa masnim tjemenom i suhim vrhovima. Kako bih spriječila takav efekt volim koristiti ulja za kosu, ali samo na vrhovima, jer u protivnom ću se sljedeći dan probuditi sa rezancima kojih bi se svaka juha postidjela. 

Spas za moje probleme donio je Gliss Kur 6 miracles oil essence. Objedinjuje gotovo sve probleme koje možete imati sa kosom i mogu reći da ih odlično rješava. Sjajna i meka kosa, bez statičkog elektriciteta, lakše raščešljavanje, smanjeno lomljenje vrhova i luksuzan osjećaj na kosi samo su neki od pozitivnih učinaka ovog ulja.

6 miracles ulje dolazi u zlatnoj kartonskoj kutijici i plastičnoj bočici sa pumpicom. Jedan pritisak dovoljan je za nanošenje na vrhove, a za cijelu kosu potrebna su dva pritiska pumpice. Ulje je prozirne boje i divnog monoi mirisa koji se zadržava na kosi, ali ga osjetite tek kada kosu pomirišite, dakle miris je nježan, nikako intenzivan. Koristim ga samo na vrhovima, najčešće na mokru kosu (prije sušenja) te sam primijetila da se kosa puno lakše raščešljava, mekša je na dodir i smanjen je statički elektricitet.


Sastav Gliss Kur 6 Miracles ulja možete vidjeti na sljedećoj slici. Možda će vas zabrinuti silikoni na prvom mjestu. Prvi - Cyclomethicone brzo isparava sa kose i njegova zadaća je da pomogne uljima upijanje u vlasi kose. Drugi - Dimethiconol nije omiljen sastojak proizvoda za kosu, ali njegova zadaća kod ovog proizvoda je zaštita kose od topline. Ipak, nakupljanje ovog silikona može uzrokovati otežavanje kose, zato ga je potrebno isprati iz kose - koristeći šampon sa sulfatima. 


Zaključak: Ovo ulje idealan je proizvod ukoliko želite njegu kose objediniti u jednom proizvodu. Moje mišljenje je da bi korištenje dodatnih proizvoda za njegu (uz ovaj) samo dodatno otežalo kosu i kosa bi se brže mastila. Odličan je izbor za suhu i oštećenu kosu, ali i za kosu sa masnim tjemenom i oštećenim vrhovima - tada ga koristite samo na vrhovima i efekt će biti sjajan.

Količina: 75 ml
Cijena: oko 65 kn
Ocjena: 5+

Volite li ulja za kosu? Koji je vaš omiljeni proizvod za njegu kose?

2 komentara:

  1. Obožavam ulja za kosu, za sad jedno od boljih koje sam koristila je iz ArgaBeta linije za njegu kose, ulje argana, s tim da sam ja koristila i šampon i masku u kompletu.

    OdgovoriIzbriši
  2. Arganovo ulje uvijek je odličan izbor ;) ArgaBeta liniju još nisam isprobala, ali si me sad zainteresirala.

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates