ponedjeljak, 15. rujna 2014.

L'oreal Miss Manga maskara

Današnja recenzija posvećena je L'oreal maskari. Prošlo je oko dva mjeseca otkako sam kupila Miss Manga maskaru i prva dva tjedna korištenja bila sam sigurna kako recenziju uopće neću pisati jer mi je nanošenje predstavljalo grozno iskustvo. Ipak, s vremenom smo našle zajednički jezik i postala je moja omiljena maskara koju trenutno ne bih mijenjala za niti jednu drugu.



Odmah na početku moram priznati kako mi L'orealove maskare nisu među najdražima zbog rijetke teksture koja mojim trepavicama donosi više štete nego koristi - budu nekako slijepljene i jadne, ali s ovom maskarom je priča drugačija.

Tekstura je dosta gusta i maskara divno obuhvaća svaku trepavicu. Ponekad mi se preslika na gornji kapak, ali ništa što pamučni štapić za uho ne bi riješio u par poteza. Ne trusi se i dugo ostaje na trepavicama, netko će reći i predugo jer se uklanja nešto teže nego maskare koje sam dosad isprobala.

Četkica ove maskare je čupava i dlačice su nepravilno raspoređene od širih ka užim na vrhu. Upravo te uske dlačice na vrhu često znaju pokupiti previše maskare pa ih moram očistiti prije nanošenja, a samim time se maskara puno brže troši.


Ono što mi je prvi tjedan korištenja stvaralo probleme je pokretni zglob. Naime, ja maskaru nanosim prilično žustro, nikako nježno i oprezno jer na taj način najbolje zahvatim sve trepavice i izbjegnem slijepljeni izgled. Sad možete zamisliti kako je to izgledalo prilikom nanošenja ove maskare sa pokretnim zglobom :D samo ću reći da je maskare bilo svugdje, a dogodilo mi se čak i da sam se jednom prilikom pogodila u oko, ali ću to pripisati vlastitoj smotanosti. Trebalo mi je puna dva tjedna da shvatim kako s ovom maskarom trebam biti čvrsta, ali ju nanositi polakše i pustiti da pomični zglob odradi svoj posao.

Dakle, zatvorite kapak nad maskarom i povlačite maskaru po trepavicama dok pomični zglob ne "škljocne", tada ponavljate postupak sve dok ne obuhvatite sve trepavice. Donje trepavice uredite sa vrhom četkice gdje su dlačice kratke i gotove ste! :)


Efekt koji sam ja postigla sa jednim slojem Miss Manga maskare možete vidjeti na sljedećim slikama. Ja sam zadovoljna :)




Jeste li isprobale Miss Manga maskaru? Sviđa li vam se ili vas nije baš oduševila?

1 komentar:

 
 
Blogger Templates