utorak, 2. rujna 2014.

Balea Golden Shine losion & Shimmer sprej za noge

Pozdravljam ljeto sa dva odlična proizvoda koja ću teška srca spremiti u ladicu skupa sa ostalim ljetnim stvarčicama. Obožavam Balea proizvode i rijetko kada me razočaraju. Ova dva ljepotana kupila sam u prolazu (jer mislim na nitko nikada nije izašao iz dm-a praznih ruku :) ) i nisam ostala razočarana.
Balea Golden Shine losion


Ovaj proizvod je moj definitivni favorit ovog ljeta. Isprobala sam nekoliko skupljih proizvoda sličnih karakteristika i mogu reći da ih je ovaj definitivno pobijedio.

Ambalaža proizvoda je već dobro poznata tubica u kojoj dolaze gotovo svi Baleini losioni. Teško je odoljeti ovakvoj šarenoj rozo-zlatnoj kombinaciji sa zlatnim poklopcem.
Tekstura proizvoda je srednje rijetka, nježne bež boje sa finim, sitnim shimmerom. Lako se razmazuje i brzo upija ostavljajući kožu svilenkasto mekom i sjajnom. Ugodnog je mirisa koji se na koži zadržava 2-3 sata. Lijepo izgleda na koži dajući joj decentan sjaj sa sitnim shimmerom. Nema straha od prljanja odjeće jer se u potpunosti upije i možete biti sigurne čak i ako obučete bijelu odjeću. Sitne čestice shimmera presijavaju se na suncu i odličan su izbor za ljetne dane. Po pitanju njege je solidan, trenutno je moja koža u normalnoj fazi i nisam primijetila isušivanje, ali ni pretjeranu hidrataciju.



Sastav ovog losiona možete vidjeti na slici:

Količina: 200 ml
Cijena: oko 12 kn
Ocjena: 5+ 

Balea Shimmer sprej za noge


Kada sam kupovala ovaj proizvod nisam imala ideju za što ću ga točno koristiti, svidjela mi se ambalaža i shimmer efekt koji obećaje te je to bilo dovoljno da se pronađe u mojoj košarici. 

Na što vas asocira ambalaža? Mene na nešto slatkasto, šećerna vata možda :) Upravo takav je i miris - slatkast, baš poput voćnih bombona i zadržava se dosta dugo na koži (oko 4-5 sati). Ako ne volite slatkaste mirise ovaj bi vam mogao biti previše intenzivan pa ga bolje preskočite. 

Shimmer koji sadrži ovaj sprej glamurozan je i intenzivan te je vrlo lako pretjerati. Na koži se zadržava oko 6 sati nakon čega se počinje trusiti te s vremenom nestaje sa kože. Ipak, za potpuno skidanje potrebno je tuširanje. Nisam primijetila nikakve negativne strane ovog spreja po pitanju iritacija ili isušivanja kože. Način na koji sam ga ja najviše koristila je na stopalima uz sandale na visoku petu.

Kada špricate ovaj sprej, odmaknite ga barem 20 cm kako vam se ne bi dogodilo ovo :) :


Efekt koji daje ovaj sprej je predivan, naravno ukoliko volite šljokice, shimmer i glitter u svim oblicima. Ipak, koliko god voljele ovakav efekt budite oprezne jer je s ovim proizvodom vrlo lako pretjerati.


Sastav: Butane, Propane, Isododecane, Hydrogenated Tetradecenyl/Methylpentadecene, Tridecyl Salicylate, Mica, Titanium Dioxide, Parfum, Alpha-Isomethyl Ionone, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Geraniol, Limonene, Linalool

Količina: 100 ml
Cijena: 14,90 kn
Ocjena: -5


Volite li proizvode sa shimmerom ili preferirate mat efekt? Jeste li već isprobale ovaj losion i sprej?

2 komentara:

  1. Shimmer mi je predivan i skoro sam ga kupila, ali imam slične proizvode pa mi u biti nije potreban :) Btw, jedan prijedlog - plz isključi ovo za provjeru da nismo roboti, lakše je onda komentirati :P

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. I sama imam hrpu takvih proizvoda, ali svejedno ne uspijevam odoljeti kupnji :)
      Tnx na prijedlogu, totalno sam zaboravila na to :D

      Izbriši

 
 
Blogger Templates