srijeda, 3. rujna 2014.

Avon Infinite Moment toaletna voda

Današnja recenzija posvećena je toaletnoj vodici koja je idealna za svakodnevno korištenje - škola, fakultet, posao. Nježan i ženstven, Infinite Moment iz Avona oduševit će sve ljubiteljice mirisa ljubičice i vanilije.


"Miris iz Avonove kolekcije Infinite Moment kreirao je Christophe Raynaud iz francuske parfemske kuće Givaudan. Ovu je orijentalno-cvjetnu poslasticu, stvorenu od nota prozračne ljubičice, jasmina i orhideje, pretočio u buket primamljivih nijansi koji zaokuplja kontrastom blistave svježine i zavodljive senzualnosti. Poseban dodir daju note lišća maline i hanoki drva, dok bazni tonovi sadrže pačuli, tonka bobice i toplu vaniliju."




Infinite moment dolazi u ambalaži nježnih nijansi moje omiljene boje - ljubičaste. Jednostavna ambalaža ono je što mi se odmah svidjelo kod ovog mirisa. Iako se na prvu može činiti kako je čep nestabilan (iz razloga što nije fiksiran, može se okretati) meni se nikada nije sam otvorio, a često sam ga nosila u torbi. Bočica je napravljena od prozirnog, debljeg stakla, a toaletna vodica unutar bočice je jako svijetle, nježno ljubičaste boje.



Miris je nježan i ugodan. Nema onog teškog mirisa alkohola neposredno nakon špricanja koji inače znaju imati Avonovi mirisi. Mana mu je nepostojanost, ali kako se radi o toaletnoj vodici ne mogu očekivati ekstremnu dugotrajnost. Na koži se zadržava dva-tri sata, ovisno o vremenskim prilikama te ga je nakon toga potrebno obnoviti. Na početku se najviše osjete cvjetne note ljubičice i orhideje, a kako s vremenom miris hlapi ostaje topli miris vanilije te ga iz tog razloga volim koristiti i u hladnijim jesenskim danima. S obzirom na omjer cijene i kvalitete mogu reći da se radi o solidnom mirisu koji je potrebno nositi u torbici zbog nepostojanosti.

Cijena: 149 kn (za EDT od 50 ml), ali često zna biti na sniženju

Ocjena: 8/10

Koja je vaša omiljena toaletna vodica? Preferirate li parfeme ili koristite i toaletne vodice?


1 komentar:

  1. Ja ovaj parfem jednostavno obožavam; jedan od najboljih iz Avona! Isto sam slaba na ambalažu (žene smo, to je valjda i za očekivati :D), ali ono što je unutra je definitivno nešto posebno i vrijedno svake lipe. :)

    OdgovoriIzbriši

 
 
Blogger Templates