petak, 29. kolovoza 2014.

Yves Rocher ljetni favoriti

Ljeto se opasno približilo kraju te je pravo vrijeme za predstavljanje favorita ovog ljeta. Svi od reda su mirišljavi, a neke od njih koristit ću i nakon ljeta. O kojim se to točno proizvodima radi saznajte u nastavku...



Gel za tuširanje -  Ljeto 2014 

"Bijeg Sredozemnim morem s mekom i laganom pjenom ovog gela za tuširanje. Prirodne esencije mediteranskih citrusa probudit će vaša čula i ostaviti svjež, kiselkast miris na vašoj koži."


Volim ljetne tropske mirise, a ovaj gel za tuširanje krasi upravo takav tropski miris. Gel dolazi u standardno simpatičnoj ambalaži plave boje sa šarenim detaljima. Sam gel je rjeđe teksture, ali stvara bogatu, mirisnu pjenu. Ne isušuje kožu te je potrebna mala količina da biste dobile hrpu bogate pjene. Miris je predivan, tropski, osvježavajuće slatkast i idealan je za vruće ljetne dane. Na koži se zadržava do 2 sata nakon tuširanja pa pripazite ako stavljate parfem da se mirisi ne bi pomiješali ili možete koristiti toaletnu vodicu istih mirisnih nota.

Cijena: 19,90 kn
Količina: 200 ml
Ocjena: 5


"Svjetlucav ten za ultra glamurozni izgled! Ujednačeno nanesite na lice i tijelo, izbjegavajući područje oko očiju, obrve i rub kose. Dobro operite ruke. Nanosite svaki dan dok ne postignete željeni intenzitet (maksimalno 4 uzastopna dana), nakon toga ponovno nanesite svaka 3 dana kako bi održavali boju vašeg tena."


Proizvodi za samotamnjenje must have su svake bljedunjave djevojke koja voli biti preplanula. Ovaj gel dolazi u plastičnoj bočici smeđih nijansi. Osim predivnog mirisa cvjetova tiare odlikuje se odličnom kvalitetom. Naime, ponekad je teško dobro razmazati proizvod za samotamnjenje i kad se krene upijati niste više sigurne jeste li ovaj tu dio već namazale ili ne...poznato? Ovaj gel potamnjuje kožu za nijansu-dvije već prilikom nanošenja, tako da možete odmah vidjeti jeste li prešle svaki dio koji želite potamniti. Ne ostavlja flekice i mrlje nakon tuširanja, ali izbjegavajte nošenje svjetlije odjeće dan nakon nanošenja. Meni je bilo dovoljno jedno mazanje koje sam onda obnavljala svaka 3-4 dana. Jedini minus kod ovog proizvoda je cijena, a kako je trenutno snižen zbog brzog isteka roka trajanja možete ga uloviti po vrlo povoljnoj cijeni.

Cijena: 30,35 kn (snižen sa 117 kn)
Količina: 150 ml
Ocjena: 4

Losion za tijelo Cvjetovi citrusa

"Losion obogaćen hranjivim uljem sezama i vodicom različka koja ima svojstvo omekšavanja, obavija vaše tijelo iskričavim mirisom cvjetova citrusa. Njegova kremasta tekstura brzo se upija u kožu i ostavlja je baršunasto mekanom i delikatno mirisnom."


Za kraj moj definitivni favorit koji ću koristiti i nakon ljeta. Padam na mirišljave losione i rijetko koji potrošim do kraja (obično ga mama dokrajči) jer uvijek nađem neki novi koji bi valjalo isprobati. Ovaj losion za tijelo predivnog je osvježavajuće slatkastog mirisa koji traje i traje. Miris je intenzivan, ali nije napadan. Odličan, ne samo za ljeto već i za cijelu godinu upravo zbog tih slatkastih nota. Lijepo njeguje i hidratizira kožu, a miris se zadržava oko 6 sati, duže nego neki parfemi.

Cijena: 43,90 kn
Količina: 200 ml
Ocjena: 5+

Jeste li već isprobale neke od ovih proizvoda? Koji su vaši ljetni favoriti? :)

2 komentara:

 
 
Blogger Templates