subota, 30. kolovoza 2014.

Oriflame Precious moments

"Precious Moments parfemska voda očarava svojom prekrasnom bočicom, prstenom koji se može odvojiti, pravim dijamantnim prahom i veličanstvenim mirisom. Otvara se notama sočne jabuke i divljih bobičastih plodova pomiješanih s notama bijelog cvijeća u srcu mirisa. Nježno protresite bočicu kako bi se ravnomjerno rasporedile svjetlucave čestice koje će vašoj koži dati profinjeni sjaj."

Precious moments je parfem u čijim se glavnim notama nalazi jabuka, divlje voće i bijelo cvijeće. U gornjim notama nalazi se jabuka, šumsko voće, crni ribiz i kupina; u srednjim notama bijelo cvijeće, jasmin i magnolija te u baznim notama karamela, plemenito drveće i bijeli mošus.



Kako opisati elegantan i nježan parfem koji dolazi u ovako divnoj ambalaži. Srebrna čarolija započinje sa elegantnom srebrnom kutijicom u kojoj se nalazi staklena bočica parfema. Nažalost, prsten sam vrlo brzo izgubila, ali bočica je i dalje predivna. Unutar bočice nalazi se prozirna parfemska vodica i šljokice, a kada ga protresete parfemska voda postaje srebrna. Rekla sam vam da se radi o pravoj srebrnoj čaroliji ;)



Ovaj parfem je jako nježan i nenametljiv, za razliku od vrlo uočljivih šljokica što mu ograničava korištenje samo na večer ili ako ste dovoljno hrabre za korištenje tijekom dana, možete ga koristiti i ljeti kada šljokice i svjetlucave čestice odlično ističu preplanulu put. Sviđa mi se što nema ni traga mirisu alkohola kada ga špricnete na kožu. Jedina mana ovog predivnog parfema je kratkotrajnost. Na mojoj koži se zadržava svega 2 sata, ali ga uvijek imam u torbici kako bih ga mogla obnoviti.


Za kraj, mogu reći da se radi o odličnom parfemu koji treba znati nositi upravo zbog svjetlucavih čestica koje su vrlo uočljive. Ako vam se ipak miris toliko sviđa da ga želite nositi i preko dana tada preporučujem da ga našpricate po kosi ;)

Ocjena: 8/10

Jeste li već isprobale ovaj parfem? Koristite li parfeme iz Oriflame-a?

2 komentara:

  1. lijep dizajn bočice, a čestice krasno izgledaju i vjerujem na prelanuloj puti još ljepše

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Inače volim jednostavnost, ali ova mi je bočica predivna, a što se tiče čestica zbilja su uočljive i odlične za preplanule...ja nažalost njegujem Casper look :D

      Izbriši

 
 
Blogger Templates